El Cadet A també guanya el MIC

El Cadet A també guanya el MIC

L’equip de Carles Martínez s’imposa a l’Espanyol a la tanda de penals, després d’empatar 0-0 a la final disputada a Palamós, i suma el seu títol a l’aconseguit ahir per l’Aleví A al prestigiós torneig que es disputa a la Costa Brava

Arnau Rafús s’ha erigit en el gran protagonista de la final del MIC. El porter del Cadet A ha aturat dos llançaments, el darrer al jugador blanc-i-blau Marc Pérez, a la tanda de penals de la final del MIC, i li ha donat el títol al Cadet A de Carles Martínez davant de l’Espanyol. L’aturada de Rafús, la punta de l’iceberg d’un triomf coral de tot l’equip, ha desfermat la bogeria en uns jugadors blaugrana que han protagonitzat un MIC extraordinari. La victòria, per 3-2 als penals després del 0-0 al final del partit, sentenciava una final, sense gaires ocasions, on el Barça ha estat el gran dominador. Juanda, Txus Alba i Solà han marcat els penals que permeten al Barça recuperar el títol del MIC que va perdre l’any passat, també als penals, davant de l’Espanyol.

La victòria del Cadet A en aquest MIC té molt de mèrit ateses les baixes de l’equip blaugrana. Leo dos Reis, Alejandro Balde, Miqui Juanola, Marc Casadó i Diego Almeida s’han perdut tot el torneig a l’estar convocats per la Selecció Espanyola sub-16. Però Gavi, Juan Larios, Ilias, Biel, Aleix Garrido, Arnau Casas, Pol Muñoz i Arnau Ollé, els vuit jugadors del Cadet B que han disputat aquest MIC amb el Cadet A, han donat un gran rendiment demostrant que l’ascensor funciona a la Masia. L’equip es va desfer a la primera fase de la Juventus Academy (10-1), el CSI B (9-0) i el Malaya FC (12-0). A la ronda de setzens de final va eliminar el BR10 Sports (5-1), als vuitens es va desfer del Juventud Laguna (5-0) i als quarts va guanyar el Crystal Palace per 2-1. A les semifinals va superar el Nàstic de Tarragona per 2-0, amb gols de Grela i Servat. Fins aquí el camí a una final on ha estat superior i on ha pogut sentenciar en dues clares oportunitats a la segona part. Al final, però, ha estat la figura del porter Rafús la que ha emergit a la tanda de penals per donar el títol al Barça. El segon, en aquest MIC 2019, després de l’aconseguit ahir per l’Aleví A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut