Els camins del Nantes i el Barça Lassa fins als quarts

Els camins del Nantes i el Barça Lassa fins als quarts

El conjunt francès és segon a la seva Lliga i va eliminar el Rhein-Neckar Löwen per la mínima en els vuitens de final, mentre que la Champions és l’últim repte per als culers després de guanyar els sis títols possibles fins ara

Aquest dimecres arrenca l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions entre el Barça Lassa i l'HBC Nantes, dos equips que han arribat fins a aquest punt de maneres ben diferents. El duel començarà en territori francès (20.45h), i s’acabarà de decidir uns dies més tard, el dissabte 4 de maig (19.30h), al Palau Blaugrana.

Per arribar fins als quarts de final, el Barça Lassa va fer una fase de grups impecable, amb 12 victòries i només dues derrotes, i va acabar primer del grup A. Això li va donar accés directe als quarts, estalviant-se l’eliminatòria de vuitens i assegurant el factor pista en el següent encreuament. El Nantes, en canvi, va ser quart del grup B, i en els vuitens es va enfrontar al Rhein-Neckar Löwen. En l’anada va perdre a Alemanya (34-32), però va capgirar l’eliminatòria en la tornada a l’H Arena (30-27).

El paper en les altres competicions

Quant a la resta de competicions, el Barça Lassa arriba amb els deures fets i la Champions és l’últim repte. Els culers volen que sigui la cirereta del pastís que arrodoneixi una temporada de somni. I és que fins ara el Barça Lassa ha guanyat els sis títols possibles. La temporada va començar amb les Supercopes de Catalunya i d’Espanya, més tard va guanyar la Super Globe a Qatar, i abans del Nadal va aconseguir la Copa Asobal. Després del Mundial, els de Xavi Pascual van continuar a gran velocitat i es van assegurar matemàticament la Lliga Asobal, i fa unes setmanes van adjudicar-se amb solvència la Copa del Rei. Sis de sis, i la Champions com a gran repte.

El Nantes, per la seva banda, segueix en la lluita de la Lliga francesa. Actualment és el segon classificat amb 35 punts, només per darrere del París Saint-Germain (41), i perseguit de ben a prop pel Montpeller (33), el Nimes (32) i el Chambéry (31). En l’última jornada, disputada aquest cap de setmana, el conjunt de Thierry Anti va superar el Tolosa a domicili per 25-32. A la Copa francesa, el Nantes va caure als quarts de final contra el PSG (34-30).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut