Bayern Munic – FC Barcelona (prèvia): Somiant amb ambició

Bayern Munic – FC Barcelona (prèvia): Somiant amb ambició

18.00h, Barça TV, Movistar Vamos i 8TV / streaming a fcbarcelona.cat: El Barça, en gran moment, afronta l’anada de la seva segona semifinal de la Lliga de Campions al camp del Bayern

Sense pressió, però amb tota la il·lusió i ambició. Així afrontarà el Barça Femení la segona semifinal de la Lliga de Campions de la seva història. El rival en la penúltima ronda de la màxima competició continental serà el poderós Bayern de Munic, base de la temible selecció alemanya. Si en el 2017, davant del PSG, l’equip no va tenir opció d’arribar a la final, aquesta serà una gran prova per mesurar el creixement i el nivell barcelonista davant d’un oponent punter.

El conjunt que dirigeix Lluís Cortés arribava a Alemanya després d’enllaçar nou victòries consecutives entre Lliga i Champions League (amb 30 gols a favor i un en contra). Es troba, sens dubte, en el millor moment de la temporada, malgrat un calendari amb la màxima exigència: serà el tercer dels cinc partits en quinze dies.

En una cita excepcional, el Barça desplaçava tota la plantilla a Munic, incloses Patri, Pamela Tajonar i Oshoala, sense l’alta mèdica. La nigeriana, però, porta tota la setmana entrenant-se amb el grup i apura les seves opcions de ser al gran duel. Una altra novetat va ser la convocatòria de la portera del Juvenil-Cadet, Laura Coronado.

Amb tot, el FC Bayern Campus ha exhaurit les seves 2.500 localitats per veure un partit sense precedents. Malgrat el seu potencial, és la primera semifinal per al club bavarès. El somni és compartit: la final de Budapest.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut