Campions de la Lliga regular!

Campions de la Lliga regular!

Sis anys després, l'equip torna a aconseguir una fita que es repeteix per tercera vegada en la història

Ja no serà necessari esperar a l’última jornada. El Barça Lassa ja és matemàticament campió de la Lliga regular després de guanyar el Valdepeñas (5-1) i de beneficiar-se de l’empat d'ElPozo contra el Palma (3-3). És la tercera vegada que el Barça es proclama campió de la Lliga regular (2010/11; 2012/13; i 2018/19). En els dos precedents, l’equip es va acabar proclamant campió de Lliga. A més, l'equip trenca l'hegemonia del Movistar Inter, que havia guanyat de manera consecutiva les últimes cinc edicions de la Lliga regular.

Avantatge de pista als play-off

La primera plaça li assegura al Barça Lassa l’avantatge de pista en totes les eliminatòries de play-off. Encara falta, però, saber quin serà el rival de quarts. A falta d’una jornada per al final, només dues opcions: o bé l'Aspil Vidal Ribera Navarra (setè, amb 46 punts), o bé el Llevant (vuitè, amb 45 punts). L’última jornada ofereix els enfrontaments següents: Saragossa-Aspil i Xota-Llevant. Si no hi ha canvis a la classificació, el rival del Barça als quarts de final seria el Llevant.

Amb moral cap a Almati

Amb la primera posició ja assegurada, el Barça Lassa afronta amb molta moral la Final Four de la Champions que es disputarà entre els propers divendres i diumenge a Almati. El Barça s’enfrontarà al Kairat a les semifinals (divendres 26/4, 17.30h), mentre que l’altra semifinal enfrontarà el Movistar Inter contra l'Sporting de Portugal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut