Anadolu Efes - Barça Lassa: Objectiu recuperar el factor pista

Anadolu Efes - Barça Lassa: Objectiu recuperar el factor pista

Els de Pesic busquen igualar l’eliminatòria per poder tornar a Barcelona amb tot per decidir

El Barça Lassa busca aquest divendres 19, a les 19.15h i en directe per Movistar + (Dial 53), empatar l’eliminatòria dels quarts de final del play-off de l’Eurolliga a la pista de l’Anadolu Efes. Els blaugranes són conscients de la dificultat del partit, però saben que aconseguir un triomf en el segon enfrontament deixaria les opcions molt obertes per poder decidir la sèrie al Palau Blaugrana i davant de la seva afició.

El rival

En el primer enfrontament el base serbi Vasilije Micic va ser el millor del matx amb 21 punts i set assistències, acompanyat de l’exblaugrana Moerman, amb 12 punts i cinc rebots i de Bryant Dunston, amb 11 punts i cinc rebots. El conjunt turc va fer mal al Barça amb el parcial de sortida (26-15) i, per tant, arrencar de la millor manera el segon partit serà clau per al seu desenvolupament. Caldrà tornar a defensar a gran nivell i evitar que grans jugadors com Larkin, Simon o Anderson entrin en el partit.

El Barça

Afronta el matx amb la màxima il·lusió i esperançat d’igualar l’eliminatòria a una abans de tornar a Barcelona. Pesic, que pot comptar amb els 13 jugadors que han viatjat a Istanbul, haurà de descartar un jugador abans de l’inici del partit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut