Conveni amb la Facultat de Comunicació Blanquerna

Conveni amb la Facultat de Comunicació Blanquerna

El vicepresident Carles Vilarrubí i el degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna, el Dr. Josep Maria Carbonell, han signat un conveni de col·laboració en l’organització d’un nou postgrau en periodisme esportiu

A partir del mes d’octubre d’aquest any, començarà a impartir-se un nou postgrau en periodisme esportiu que neix de la signatura del conveni de col·laboració que ha tingut lloc aquest dimecres entre el FC Barcelona, representat pel vicepresident Carles Vilarrubí, i la Facultat de Comunicació Blanquerna, a través del degà Josep Maria Carbonell.

Així serà el postgrau

Aquest nou curs de postgrau ha de permetre que els estudiants s’especialitzin en totes les variants del periodisme esportiu, una de les activitats més destacades en l’actual context cultural, social i econòmic. Destacats experts i professionals de prestigi impartiran les classes d’aquest nou postgrau que prestarà atenció a sectors propers a aquesta especialitat periodística, com ara el ‘management’, l’entorn 2.0 i les xarxes socials, la preparació física, el ‘coaching’ i la internacionalització de l’esport.

Carles Vilarrubí ha recalcat la implicació del FC Barcelona envers les institucions culturals: “L’actual Junta Directiva ha volgut remarcar des del primer moment tot allò que en paral·lel pot fer el Barça pel país i per la cultura. Així, paral·lelament al nostre objectiu principal, que és l’èxit esportiu, també cal ser conscient del que significa el FC Barcelona i el barcelonisme al país.” Per al vicepresident blaugrana, amb aquest conveni de col·laboració amb la Facultat de Comunicació Blanquerna, al qual s’ha referit com “una fita important”, el Club té l’oportunitat de “contribuir a l’excel·lència en la formació del periodisme esportiu.”

Ramon Besa: “El conveni permet donar continuïtat a una tasca de formació”

Aquest nou postgrau està dirigit pels periodistes Josep Lluís Micó –director del grau de periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna‒ i Ramon Besa –cap d’esports d’’El País Catalunya’-, i coordinat per Marcos Garcia –redactor d’esports i adjunt en la coordinació de LaTdP de Catalunya Ràdio. Precisament per a Ramon Besa, convenis com aquests permeten “donar continuïtat a una tasca de formació”. “El fet de poder-ho fer en combinació amb una entitat com el Barça, que és la força motriu de tantes coses en aquest país, significa poder cohesionar dues institucions que tenen interessos comuns”, ha explicat.

“Es tracta d’un ‘casament’, per dir-ho d’alguna manera, especialment celebrat per ambdues parts, que permet que els estudiants puguin tenir un accés més obert al que és el Barça i un millor coneixement del que és el món de l’esport”, ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut