Guadalajara-FCB B: Orgull culer a Guadalajara (0-1)

Guadalajara-FCB B: Orgull culer a Guadalajara (0-1)

El Barça B venç a domicili gràcies a un gol de Luis Alberto en el minut 77, quan el filial jugava en inferioritat numèrica per expulsió de Sergi Gómez És la segona victòria consecutiva dels homes d’Eusebio Sacristán

El Barça B ha sumat els primers tres primers punts fora de casa a Guadalajara, corroborant així la línia ascendent assolida una setmana abans contra el Sabadell. Aquest cop, per obtenir el segon triomf consecutiu, el quadre que dirigeix Eusebio ha hagut de tirar d’èpica. Ha estat un duel molt tàctic que s’ha transformat amb l’expulsió de Sergi Gómez en la segona part. Malgrat la inferioritat, ha estat el filial el que veuria porteria i, gràcies al seu ofici en els instants finals, cantaria victòria.

El filial apaivaga els ànims locals

El Barça B ha aguantat amb consistència la sortida guerrera del Guadalajara. Els locals, necessitats per no haver guanyat encara, portaven la iniciativa d’entrada i han tingut les primeres bones opcions a les botes de Kepa i Vicente. Això sí, el Barça B volia la pilota i buscava fer-se amb el control del partit, molt disputat.

Així, en el minut 33, Lobato gaudia de la millor oportunitat del filial al primer temps, amb una vaselina que s’ha perdut per mil·límetres. El joc dels visitants havia crescut sensiblement i feien mal per l’esquerra. Abans del descans, el porter Escalona ha evitat que s’avancessin. El duel estava obert i els dos equips tenien les seves ocasions.

Decideix Luis Alberto amb deu

Oier Olázabal ha hagut de tornar a intervenir dues vegades i decisivament a la represa davant de Susaeta. Com al començament, el Guadalajara ha sortit amb força. En els pitjors moments per al Barça B, però, Rafinha ha assumit al lideratge, acostant l’acció a l’àrea contrària.

Amb tot, la progressió blaugrana s’ha topat amb l’expulsió de Sergi Gómez, en el minut 68, per vermella directa. Amb deu homes, pintava malament la cosa per als homes d’Eusebio, que, tot i això, han tret el caràcter i s’han acabat emportant els tres punts per mitjà d’un gol de Luis Alberto després d’una sensacional jugada de Lobato (min 77) . Com si fos or, el Barça B ha defensat amb valentia el seu avantatge fins al final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut