El Barça participarà als actes de la Diada Nacional de Catalunya

El Barça participarà als actes de la Diada Nacional de Catalunya

El Club participarà, un any més, en els actes institucionals de commemoració de l’Onze de Setembre

Com és habitual, el FC Barcelona participarà activament en els actes oficials per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. L’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, de Barcelona, dimarts 11 de setembre, a les 9.20 hores aproximadament, serà l’acte que comptarà amb una delegació blaugrana més àmplia. Està prevista l’assistència de membres de la Junta Directiva i representants tècnics i jugadors dels equips professionals. A més, enguany també hi haurà una representació del futbol femení i dels jugadors de les categories inferiors.

El president Sandro Rosell encapçalarà la delegació blaugrana, acompanyat dels vicepresidents Jordi Cardoner i Carles Vilarrubí, i dels membres de la Junta Directiva Jordi Mestre, Jordi Moix, Jordi Monés i Josep Ramon Vidal-Abarca. En representació del primer equip de futbol assistiran l’entrenador Tito Vilanova i el capità Carles Puyol. Pel que fa a les seccions, participaran en l’ofrena l’entrenador de l’handbol, Xavier Pascual, i el capità, Víctor Tomàs; i l’entrenador i el capità de futbol sala, Marc Carmona i Jordi Torras, respectivament. En el cas del bàsquet i l’hoquei patins, no hi podran acudir perquè es troben fora de Barcelona, en diverses estades de pretemporada.

La novetat aquest any serà l’assistència d’una representació del futbol femení a càrrec de l’entrenador de l’equip A, Xavier Llorens, i la capitana Anna Escribano. El futbol formatiu i la Masia també estaran presents amb membres de totes les categories, des dels alevins al Juvenil. Com és habitual, també hi haurà una delegació de l’Agrupació Barça Veterans, encapçalada pel seu president, Ramon Alfonseda.

Altres actes vinculats a l’Onze de Setembre

A banda de l’ofrena floral, el FC Barcelona també estarà representat amb l’assistència del vicepresident institucional Carles Vilarrubí i el directiu Jordi Moix, en l’acte commemoratiu de la Diada de Catalunya que es farà a la Cascada del parc de la Ciutadella que començarà a les 11 del matí.

El dia abans, el vicepresident Vilarrubí i el directiu Jordi Monés assistiran en nom del Club a l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya a Òmnium Cultural i Càritas Catalunya, que es farà a la sala Auditori del Palau del Parlament, a partir de les 20.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut