Feliços 33, Éric!

Feliços 33, Éric!

El francès, a qui se li va practicar un trasplantament de fetge fa uns cinc mesos, celebra aquest dimarts el seu 33è aniversari amb les paraules de Tito al Gamper molt presents: “La teva lluita és la nostra força”

Éric Abidal celebra aquest dimarts el seu 33è aniversari. Ho fa en ple procés de recuperació del trasplantament de fetge que se li va practicar ara fa uns cinc mesos i que l’han mantingut allunyat dels terrenys de joc des del 15 de març, dia en què es va saber la notícia del seu trasplantament. El francès, que està vivint la seva cinquena temporada a Can Barça, té molt presents les paraules de Tito Vilanova al darrer Trofeu Joan Gamper: “Si et sents fort i en tens ganes, t’esperarem el que faci falta. La teva lluita és la nostra força”.

“Tornar”, l’objectiu

Éric Abidal, que va assistir a la presentació del primer equip aquell dia, va assegurar poques setmanes abans de la seva intenció de “tornar” a jugar. "He començat a treballar al gimnàs i em trobo bé. Segueixo el camí i a veure si abans de desembre puc jugar”, va afirmar a París, on l’equip va empatar un dels amistosos de pretemporada (2-2). Amb Abidal tot és possible. Per molts anys!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut