La Lliga Catalana, definida

La Lliga Catalana, definida

El Barça Regal s’enfrontarà al guanyador de la Lliga Catalana LEB el proper dimarts 25 de setembre a les 19 hores. L’altra semifinal la disputaran el FIATC Joventut i l’Assignia Manresa

La sala d’actes de la Federació Catalana de Basquetbol ha estat l’escenari de la presentació oficial de les Lligues Nacionals Catalanes 2012. La de l’ACB es disputarà els dies 25 i 26 de setembre al Palau Olímpic de Badalona. El Barça Regal s’enfrontarà al guanyador de la Lliga Catalana LEB a les 19 hores i, posteriorment, FIATC Joventut i Assignia Manresa jugaran la segona semifinal (21.15 h). La final se celebrarà el dia 26 de setembre a les 21 hores.

El rival del Barça Regal se sabrà aquest cap de setmana, un cop el Força Lleida, el River Andorra, el Prat Joventut i el Barça B hagin disputat la Lliga Catalana d’equips LEB al Pavelló Barris Nord de Lleida. En cas que el Barça B es proclami campió d'aquesta competició no jugaria contra el Barça Regal. Ho faria l'altre finalista. Una normativa que també s'aplicaria en el cas que el Prat, vinculat de la Penya, eliminés el Barça Regal en la semifinal. En aquest cas, no podria disputar una hipotètica final contra el FIATC Joventut.

A punt de no celebrar-se

Joan Fa, president de la Federació Catalana de Basquetbol, s’ha mostrat il·lusionat tot i les dificultats que ha tingut la Federació per poder tirar endavant aquesta competició: "Em fa molta il·lusió, un any més, l'arribada d'aquest inici de temporada amb el tret de sortida de les Lligues Catalanes. Enguany amb més dificultats de les desitjades, a causa de la situació general i sobretot econòmica actual, i que ben a punt han estat de provocar la no celebració de les Lligues Catalanes. Però, finalment estem aquí per dir que sí que les celebrem. Aquestes Lligues Catalanes les hem de gaudir tots omplint els pavellons".

Durant l’acte s’ha presentat la pilota oficial de les Lligues Nacionals Catalanes 2012, així com el nou trofeu de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut