El Barça B busca la tercera victòria consecutiva

El Barça B busca la tercera victòria consecutiva

El filial tindrà l’oportunitat d’aconseguir la tercera victòria consecutiva aquest dissabte, a les 18 hores, al Mini Eusebio té algunes baixes destacades, però recupera Sergi Roberto i Carles Planas després de jugar amb la sub-21

El Barça B vol encadenar la tercera victòria consecutiva davant la Ponferradina, equip que ha pujat aquesta temporada a la Divisió de Plata. Després de les victòries davant el Sabadell a casa i a Guadalajara, l’equip d’Eusebio encara el partit d’aquest dissabte amb una dinàmica positiva.

Els sis punts aconseguits en les darreres dues jornades situen el filial en una còmoda novena plaça a la classificació de la Liga Adelante. El seu rival, la Ponferradina, ha aconseguit una victòria en els primers quatre partits i ocupa la 17a posició.

Altes i baixes per a Eusebio

Eusebio podrà comptar per a aquest partit amb Sergi Roberto i Carles Planas, que es van perdre l’últim partit a Guadalajara, ja que estaven concentrats amb la sub-21. Agostinho Cá també estarà a disposició de l’equip després de rebre l’alta mèdica. D’altra banda, Gerard Deulofeu ha anat convocat amb el primer equip a Getafe i no estarà sota les ordres de l’entrenador de La Seca.

Eusebio, a més, no podrà fer participar tres dels seus defenses: Sergi Gómez està sancionat, i Sergi Juste i Edgar Ié estan lesionats.

El Mini ha de presentar una bona entrada

El Club continua fent promocions especials perquè els socis, els penyistes i els aficionats puguin gaudir de l’emoció de la Segona Divisió i de la qualitat del filial blaugrana. Els socis tenen entrada gratuïta a tots els partits i poden entrar al Miniestadi mostrant el seu carnet de soci. Els menors de 12 anys també tenen l'entrada gratuïta, si van acompanyats d'una persona major d'edat.

Com a novetat, aquesta temporada s’ha creat la promoció ‘Futbol amb amics’, amb què cada soci podrà comprar 3 entrades a 3 € per entrada en cada partit.

El públic pot comprar les entrades a les taquilles del FC Barcelona, amb preus que ocsil·len entre els 5 i els 14 euros. A més, els nens d'entre 8 i 12 anys entraran de franc si van acompanyats d'un adult (nens menors de 7 anys, sempre gratuït).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut