L’Spartak de Moscou no passa de l’empat (2-2)

El proper rival del Barça a la Champions League, l’Spartak de Moscou, no passa de l’empat a dos davant el Kuban Krasnodar El Celtic de Glasgow, un dels altres rivals del conjunt blaugrana a la fase de grups, ha perdut davant el St. Johnstone

El rival del Barça de dimecres vinent a la Lliga de Campions, l’Spartak de Moscou, ha empatat a dos el seu partit corresponent a la jornada 8 de la Lliga russa. L’equip rus no ha pogut imposar-se al Kuban Krasnodar, tot i avançar-se en el marcador en el minut 13 de partit amb un gol de McGeady. En el minut 27, el Kuban ha aconseguit l’empat i amb aquest resultat s’ha arribat al final de la primera part.

A la represa, l’Spartak s’ha tornat a posar per davant en el lluminós (1-2), però deu minuts més tard el Kuban Krasnodar ha tornat a empatar. Els darrers trenta minuts de partit han estat una constant d’ocasions per part dels dos equips, però, finalment, cap ha aconseguit imposar-se en el marcador. Després d’aquest empat, l’Spartak es col·loca setè a la seva Lliga i es desplaçarà a Barcelona el proper dimecres per jugar davant els blaugranes el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions.

El Celtic cau derrotat

Un dels altres rivals del FC Barcelona, el Celtic de Glasgow, ha perdut el seu partit davant el St. Johnstone per 2 gols a 1. L’equip de Glasgow s’ha avançat en el marcador tot just al minut 4 de partit amb un gol de Kris Commons. Tot feia presagiar una victòria clara dels catòlics, però, en el minut 18, el St. Johnstone ha aconseguit empatar mitjançant la diana de Gregory Tade. A partir d’aquest moment, el partit s’ha convertit en una constant de jugades per part dels dos bàndols i no ha estat fins al minut 80 quan l’equip local, el St. Johnstone, ha marcat el segon i definitiu gol que ha tancat el partit. Rowan Vine ha estat l’encarregat d’aconseguir la segona diana local.

Dimecres 19, a les 20.45h, el Celtic de Glasgow s’enfrontarà al Benfica en el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions.