El millor moment per tornar-hi

El millor moment per tornar-hi

20.45 hores, Canal+: El Barça, en ratxa a la Lliga, debuta a la Champions League contra l’Spartak de Moscou al Camp Nou Alexis Sánchez, encara sense l’alta, és la principal novetat de la convocatòria blaugrana

L’espectacle més gran de l’univers futbolístic reapareix aquesta nit al Camp Nou. El Barça estrena la Lliga de Campions davant de l’Spartak de Moscou, amb qui comparteix grup a més del Benfica i del Celtic de Glasgow. El conjunt blaugrana és, per mèrits propis, un dels referents de la competició. I és que ha arribat, com a mínim, fins a les semifinals en les cinc últimes edicions.

Serà, doncs, el debut de Tito Vilanova com a primer entrenador en Champions. Fins ara, el seu equip està tenint una trajectòria immillorable a la Lliga, amb quatre victòries en quatre jornades i 12 gols a favor i només 3 en contra.

Pendents d’Alexis

L’entrenador podria recuperar Alexis Sánchez per a aquesta nit. El xilè, encara sense l’alta, va entrar a la convocatòria i el cos tècnic decidirà la seva participació a última hora. En canvi, Jordi Alba i Andrés Iniesta segueixen els seus processos de recuperació i es perdran el duel. Tampoc hi serà el capità Carles Puyol a causa de l’estirament al lligament encreuat posterior del genoll esquerre que es va fer dissabte. D’aquesta manera, Vilanova va concentrar 19 jugadors, entre ells els davanters del filial Cristian Tello i Deulofeu.

Inici irregular rus

L’Spartak de Moscou, per la seva banda, ha començat la temporada de forma irregular. És setè a la Lliga russa, encara que s’ha de tenir en compte que sis dels vuit partits els ha disputat fora de casa. El dirigeix un vell conegut: Unai Emery. A banda de l’exentrenador del València, l’Spartak ha realitzat altres incorporacions de renom per a la present temporada, com és el cas del brasiler Rómulo (Vasco da Gama), l’ex del Lió Kallstrom o José Manuel Jurado (cedit pel Schalke 04). De Zeeuw, per sanció, no serà al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut