Tello, home d’or a la Champions

Tello, home d’or a la Champions

Cristian Tello suma tres gols a la Champions en els quatre partits que ha disputat fins ara a la màxima competició continental, només un com a titular

Tello va rebre aquest dimecres l’ovació de l’afició. Va deixar el terreny de joc després de marcar el primer gol del duel contra l’Spartak de Moscou i de donar una excel·lent assistència a Messi. La UEFA el va escollir ‘Jugador del partit’. El jove futbolista blaugrana viu un idil·li amb el gol en les seves primeres aparicions a la Champions. N’ha marcat tres en els quatre partits que ha disputat fins ara, només un com a titular, el d’aquest dimecres a l’Estadi. Els seus dos primers gols els va marcar el curs passat, en la golejada contra el Bayer 04 Leverkusen (7-1). Tello en va fer dos i Messi, els altres cinc.

Aquesta temporada Tello ha estat titular en quatre dels sis partits que ha jugat fins ara –el Barça n’ha disputat set- i és un dels onze jugadors més utilitzats per Tito Vilanova. Actuacions com la d’aquest dimecres li permetran continuar creixent al costat dels millors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut