Schaffhausen, inici del camí a Colònia

Schaffhausen, inici del camí a Colònia

El Barça Intersport inicia el camí a la Champions amb un difícil rival com és el Kadetten Schaffhausen, amb el qual ja es va trobar la temporada passada Els homes de Pascual resten invictes en aquest inici de curs a la Lliga i a la Supercopa

Arriba el moment de reprendre la màxima competició europea per al FC Barcelona Intersport. Els blaugranes debuten a la VELUX EHF Champions League a les 20.00h, en directe per Esport3, al BBC Arena pista del Kadetten Schaffhausen suís.

Més potencial del que sembla

Malgrat no ser un dels equips més coneguts del panorama europeu de l’handbol, el Kadetten Schaffhausen està demostrant el seu potencial a Suïssa i a Europa, en els darrers anys.

La temporada passada va ser rival dels blaugranes en la primera fase, on van caure per 26 a 30 al BBC Arena i per 33 a 29 al Palau, i van arribar a vuitens de final, on van perdre davant el BM Atlètic de Madrid.

Per a aquesta temporada han recuperat, de la lesió de genoll que es va fer davant el FC Barcelona, la jove promesa de l’handbol alemany Christian Dissinger, i han incorporat el pivot Carlos Prieto, que va ser jugador del FC Barcelona a finals dels anys 90.

La il·lusió de la Champions

El Barça Intersport inicia el camí a Europa amb la il·lusió posada a poder tornar a Colònia, ciutat seu de la Final a Quatre, per reeditar l’èxit de la temporada 2010/11, en la qual van aixecar la vuitena Copa d’Europa de la secció.

Els blaugranes arriben al seu debut europeu amb un excel·lent estat de forma. Els homes de Pascual resten invictes en aquest inici de curs, ja que han guanyat tots els partits amistosos, els de Lliga, i les dues Supercopes.

El Barça d’handbol ha desplaçat a Schaffhausen 17 jugadors: els 16 jugadors sèniors i el jove Aitor Ariño. Pascual haurà de descartar un jugador per fer la convocatòria de 16 jugadors que permet l’EHF per als partits de Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut