4a Trobada anual de MuscleTech Network

4a Trobada anual de MuscleTech Network

Els dies 2 i 3 d’octubre tindran lloc a les instal·lacions del Camp Nou aquestes jornades científiques, que tenen l’objectiu de revisar reptes i avenços assolits en la prevenció, el diagnòstic i la curació de les lesions musculars i tendinoses

El proper dimarts 2 d’octubre a les 9.30 hores tindrà lloc el tret de sortida de la 4a Trobada anual de MuscleTech Network. Aquestes jornades se celebraran els dies 2 i 3 d’octubre a les instal·lacions del FC Barcelona (avinguda Arístides Maillol, s/n, Avantllotja Lateral, porta 68, Accés 14) i compten amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona, Leitat i la Fundación Leo Messi, el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i la participació d’Egarsat.

Les jornades s’obriran dimarts amb l’acte inaugural a càrrec del Dr. Jordi Monés, directiu de l’àrea mèdica del FC Barcelona, d’Eusebi Cima, president del Centre Tecnològic Leitat, del Dr. Xavier Gassó, director de gestió sanitària a Egarsat, i d’Albert Marco, director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Presentació de resultats sobre investigacions

Aquestes jornades científiques, organitzades per MuscleTech Network, tenen l’objectiu de revisar reptes i avenços assolits en la prevenció, el diagnòstic i la curació de les lesions musculars i tendinoses.

Científics i professionals catalans, de la mà de MuscleTech Network, treballen en hospitals, universitats i centres d’investigació perquè aquests nous tractaments es converteixin en una realitat curativa per als pacients.

Es presentaran els resultats de les accions de recerca sobre malalties, trastorns i lesions musculosquelètiques basades en aquestes noves aproximacions i coordinades per MuscleTech Network.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut