FCB-Reial Madrid, únicament amb abonament 2012/13

FCB-Reial Madrid, únicament amb abonament 2012/13

El partit de diumenge 7 d’octubre entre el Barça i el Reial Madrid serà el primer partit a l’Estadi al qual només es podrà accedir amb l’abonament de la temporada 2012/13. Aquesta mesura afecta també les places d’aparcament

Els socis i sòcies del FC Barcelona que tinguin abonament o també aparcament al Camp Nou i que s’apropin el proper diumenge 7 d’octubre, a l’Estadi, per viure la setena jornada de Lliga del Barça-Reial Madrid, a les 19.50 hores, no ho podran fer amb el passi corresponent a la temporada passada. Només serà vàlid l’abonament i l’aparcament de la temporada actual.

Recollida

Des del mes de juliol els socis amb abonament o plaça d’aparcament per a aquesta temporada ja el tenen a disposició a l’entitat bancària on tenen domiciliat el pagament, previ cobrament de la totalitat del preu de l’abonament. En el cas de no tenir l’abonament 2012/13 ni tampoc la targeta d’aparcament d’aquesta temporada, cal consultar el banc on normalment el rep o bé contactar amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut