Un líder únic a Europa

Un líder únic a Europa

El FC Barcelona és l’únic equip d’Europa que ha guanyat tots els partits de Lliga i de Champions disputats fins ara, amb un balanç immaculat de vuit victòries

L’espectacular inici de temporada del Barça de Tito Vilanova l’ha convertit en l’únic equip europeu que ha guanyat tots els partits de Lliga i de Champions disputats fins ara -sis a la competició domèstica i dos a nivell europeu-. Només el Bayern de Munich podia presumir dels mateixos registres que els blaugranes, però la derrota d’aquest dimarts al camp del BATE Borissov l’ha apartat d’aquesta posició de privilegi.

Altres grans líders europeus també estan un esglaó per sota. Chelsea i Juventus, per exemple, són líders de la Premier League i el Calcio respectivament, però ambdós conjunts han empatat un partit de Lliga i han deixat escapar punts a la Champions.

Un inici de rècord

Els de Tito Vilanova lideren amb comoditat la Lliga i el Grup G de la Champions. De fet, el balanç en els 10 partits oficials disputats fins ara és de nou victòries i una derrota, en el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya. Ara, els blaugranes tenen un nou repte, signar el millor inici de Lliga de la història del Club, superant el del Barça de Bellamy, Cruyff, Van Gaal i Guardiola. Ho faran si guanyen el Clàssic de diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut