Adéu a la ratxa a Còrdova (2-1)

El Barça B perd per 2 a 1 amb el Còrdova a El Arcángel i trenca la ratxa positiva de cinc partits sense perdre El filial ha buscat remuntar el partit en la segona meitat, després que el Còrdova s’avancés per 2 a 0 en la primera

El Barça B ha perdut a Còrdova, després de cinc jornades imbatut, per 2 gols a 1 en un partit amb moltes ocasions per als dos equips. En la primera meitat, l’equip local ha començat fent una gran pressió i ha aconseguit marcar dos gols per mitjà de Joselu i Dubarbier.

En la segona part, el filial ha buscat amb insistència la remuntada i ha aconseguit tancar el Còrdova a la seva àrea momentàniament. El partit s’ha posat molt bonic, ja que el Barça B atacava i tenia la possessió de la pilota i el Còrdova contraatacava per mirar de marcar el gol de la sentència.

Rafinha, en el minut 60, ha aconseguit el gol blaugrana, però ha estat insuficient, ja que els blaugrana no han pogut materialitzar més ocasions.

Massa càstig en el primer període

El Barça B s’ha sentit molt incòmode en la primera meitat amb el plantejament del Còrdova. L’equip de Rafa Berges ha pressionat molt amunt i això ha fet que el filial no pogués treure la pilota des del darrere i moure-la com és habitual.

Tot i tenir algunes clares ocasions per avançar-se en el marcador, una de les quals ha estat de Deulofeu, amb un xut creuat que ha sortit fregant la porteria d’Alberto, qui ha aconseguit materialitzar-les ha estat l’equip local.

A la mitja hora de partit, Joselu, que en el minut 9 havia substituït Pepe Díaz lesionat, ha fet el primer gol i, dos minuts abans de finalitzar la primera part, Dubarbier ha marcat el segon. L’equip d’Eusebio, però, no ha abaixat els braços i ha tingut dues clares ocasions de Deulofeu i Rafinha, però els seus xuts han marxat molt a prop de la porteria local.

Millora insuficient en la segona meitat

L’equip d’Eusebio ha sortit més endollat en la segona meitat buscant la remuntada. Tot i això, Masip ha hagut de treure algunes clares ocasions dels locals que al contraatac han creat molt de perill.

Eusebio ha mogut la banqueta i Dongou ha entrat per Ilie en el minut 56. Quatre minuts més tard, Rafinha feia el primer gol per al Barça B, després que es passegés una pilota per l’àrea petita en la sortida d’un córner.

El filial ha continuat el seu intent per aconseguir l’empat i ha tancat el Còrdova al seu camp, però no ha estat suficient i els tres punts s’han quedat a casa.