‘FutbolNet’ s’aplicarà també amb infants i joves amb paràlisi cerebral

‘FutbolNet’ s’aplicarà també amb infants i joves amb paràlisi cerebral

La presentació d’aquesta nova iniciativa ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i ha comptat amb la presència d’Antonio Tombas i Manel Royes, membres del Patronat de la Fundació

La Fundació FC Barcelona i ASPACE (Associació de Paràlisi Cerebral) adaptaran el programa ‘FutbolNet’ per als infants i joves amb paràlisi cerebral i patologies afins. Aquest programa de transmissió de valors a través del futbol s’aplicarà a partir del mes d’octubre amb una setantena de beneficiaris d’aquest col·lectiu a tres centres d’ASPACE a Barcelona (el Centre Pilot Arcàngel Sant Gabriel, el Centre d’Integració Social de Badalona i el Centre Ocupacional del Poble Nou). Ambdues entitats treballant en l’actualitat en una acurada adaptació de la metodologia de ‘FutbolNet’ destinada a aquests joves on els valors i el futbol seguiran sent els protagonistes.

L’aplicació habitual de ‘FutbolNet’ a Catalunya durant la temporada 2013/14 també inclourà diversos intercanvis amb aquest grup de beneficiaris. D’aquesta manera els altres infants i joves de Catalunya que apliquen aquesta metodologia podran conèixer la realitat de les persones amb paràlisi cerebral, descobriran els esports específics que practica aquest col·lectiu i, alhora, podran reforçar el caràcter inclusiu del futbol amb tots ells.

La presentació d’aquesta nova iniciativa ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i ha comptat amb la presència d’Antonio Tombas i Manel Royes, membres del Patronat de la Fundació . En aquest mateix espai aquesta entitat ha inaugurat també l’exposició fotogràfica ‘Vincles de valor’ de la fotògrafa Ana Calvo, un homenatge a totes aquelles dones que tenen un fill amb necessitats especials, amb l’objectiu de descobrir la part més tendre d’aquesta unió i els vincles extraordinaris que estableix una mare amb el seu fill.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut