L’Agrupació Barça Jugadors i ISL Futbol amplien la col·laboració

L’Agrupació Barça Jugadors i ISL Futbol amplien la col·laboració

L'acord busca estrènyer la relació existent així com impulsar la projecció professional dels entrenadors socis de l'Agrupació als Estats Unit

L'Agruapció Barça Jugadors i l'empresa ISL Futbol han signat un conveni per estrènyer la col·laboració que porten mesos duent a terme les dues entitats. Amb la signatura d'aquest acord, ISL s'ha convertit en partner de l'ABJ. L'empresa ha manifestat la voluntat de col·laborar amb l’entitat ajudant els exjugadors i col·laborant amb les activitats de l’Agrupació, que donarà suport actiu de les accions ISL a a través dels seus canals de comunicació, més enllà de les activitats que les dues entitats duguin a terme de manera coordinada. L'acord el va signar el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, amb el responsable d'ISL, Àlex Isern.

EL CONTINGUT DEL CONVENI

L'Agrupació realitzarà una selecció dels entrenadors socis i proporcionar perquè entrin a formar part del programa de coaching, scouting i de recerca d’entrenadors pels clubs de Estats Units que ISL té al país americà. L'empresa proporcionarà feina a un mínim de 5 persones per any com a entrenadors, scouts o monitors, sempre que compleixin el perfil requerit. La primera cita d'aquest compromís serà entre maig i juny en selecció d’entrenadors per a clubs americans i/o de la FCB Escola que es realitzarà a Charlotte (Estats Units).

ISL Futbol realitza anualment una visita a Barcelona amb joves futbolistes estatunidencs i els seus familiars per a participar en un Campus esportiu. Gràcies a aquest conveni, l'Agrupació col·laborarà amb la coordinació i gestió de diferents activitats de caire social relacionades amb el barcelonisme: l'organització d'una visita al Camp Nou, l'organització de visites guiades al Museu del FC Barcelona i l'organització d'una xerrada amb la presència d'exjugadors blaugranes que parlaran de la seva experiència professional. Es preveu que a durant el que queda d'any es repeteixin activitats similars amb jugadors vinguts de Xina iBrasil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut