Vissel Kobe – FC Barcelona

Vissel Kobe – FC Barcelona

Els blaugranes s’enfrontaran el 27 de juliol al conjunt japonès a l’Estadi Parc Misaki, on juguen els exblaugranes Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper

El FC Barcelona afrontarà el primer partit de pretemporada davant el Vissel Kobe. Ho farà a l’Estadi Parc Misaki de Kobe, actualment anomenat Noevir stadium Kobe, davant el Vissel Kobe, equip de la Primera Divisió japonesa. El partit serà ben especial per al Barça que es retrobarà amb l’excapità Andrés Iniesta i els també exblaugranes David Villa i Sergi Samper. Tots tres jugadores militen a les files de l’equip japonès entrenat per Juan Manuel Lillo. Un partit que estarà englobat dins la Rakuten Cup.

La ciutat: Kobe

Situada al sud del Japó a l’illa de Honshu Kobe té una població d'1,5 milions d’habitants i és la capital més poblada de la prefectura de Hyogo i la sisena de tot el país. Envoltada de mar i muntanya, Kobe és coneguda per la seva població cosmopolita gràcies a la seva activitat portuària. I és que Kobe compta amb un dels ports més importants a escala mundial. La seva situació demogràfica permet tenir unes vistes meravelloses de la ciutat des del Mont Rokko, el punt més alt de Kobe i des d’on es considera que hi ha les millors vistes nocturnes del món.

La curiositat: Kobe i Barcelona agermanades durant 25 anys

Amb disposicions urbanes semblants amb zones muntanyoses i marítimes, Kobe i Barcelona estan agermanades des del 1993 gràcies a l’acord que van signar els alcaldes de les dues ciutats.  Un acord que inclou intercanvis culturals, educatius, esportius, econòmics i tecnològics amb la finalitat d’intensificar l’entesa i el coneixement d’interessos comuns.

En aquest sentit, Barcelona va col·laborar a pal·liar els efectes del terratrèmol devastador que va sacsejar la ciutat de Kobe el 1995 i que va destruir el port de la ciutat enviant ajuda humanitària. El mes de novembre les dues ciutats van celebrar els 25 anys de l’acord i Andrés Iniesta en va ser el protagonista. D’aquesta manera, la visita del FC Barcelona a Kobe serà especial per molts motius.

L'estadi: Estadi Parc Misaki (Noevir Stadium kobe)

Amb capacitat per a 30.132 espectadors i situat a la ciutat de Kobe, l’Estadi Parc Misaki, actualment anomenat Noevir Stadium Kobe, acull els partits del Vissel Kobe. Inaugurat el 2001 va acollir partits de la fase de grups del Mundial del 2002 que es va disputar al Japó i que va guanyar el Brasil. Ara acollirà un amistós entre el FC Barcelona i el Vissel Kobe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut