Inter Movistar - Barça Lassa, a les semifinals de la Copa del Rei

Inter Movistar - Barça Lassa, a les semifinals de la Copa del Rei

El sempre difícil equip madrileny serà el rival dels d’Andreu Plaza en una competició que estrena el format de Final Four

Inter Movistar - Barça Lassa. Aquest serà l’apassionant duel de semifinals de la Copa del Rei 2018/19 (4 de maig, horari per confirmar). Una competició que es disputarà al Quijote Arena (Ciudad Real) en format de Final Four. Serà la primera vegada que aquest torneig visqui una final a quatre. L’altra semifinal d’aquesta novena edició de la Copa del Rei la jugaran Aspil Vidal Ribera Navarra - Jaén Paraíso FS.

Els blaugrana defensaran títol

L’any passat, l’equip d’Andreu Plaza va aixecar aquesta copa, per cinquena vegada en la seva història, després de derrotar a Jaén Paraíso Interior a la pròrroga (4-3). D’aquesta manera, el Barça Lassa continuarà la defensa del títol contra un rival complicat, l’Inter Movistar. Els barcelonistes han arribat a aquesta final a quatre després de derrotar a domicili a Peñíscola (1-5) i a ElPozo Múrcia (2-2, 9-10 als penals).

Val a dir que l'equip madrileny també pot convertir-se en un altre dels obstacles blaugrana a la UEFA Futsal Champions League (del 26 al 28 d'abril), ja que es poden trobar en una hipotètica final europea; tot just una setmana abans d’aquesta Copa del Rei. Sergio Lozano, després del sorteig, ha explicat que la Champions “pot passar factura físicament. Però també ens pot donar força per aquesta Copa del Rei”. 

Així doncs, un altre trepidant Inter Movistar - Barça Lassa que pot decidir un títol. Barça Lassa, amb cinc trofeus de Copa del Rei, i Inter Movistar, amb un, oferiran un matx trepidant. En els precedents ens basem; perquè els duels entre aquests dos equips sempre garanteixen emoció, gols i espectacle. 

 

Lozano: “Volem arribar a la final”

El capità culer ha estat present en el sorteig d’aquesta Final Four i ha explicat que “serà una semifinal disputada, perquè l’Inter Movistar és un dels clars favorits, encara que no estigui mostrant les seves millors sensacions”. El ‘9’ blaugrana ha advertit que lluitaran per arribar a la final i guanyar-la: “Haurem de treballar molt per revalidar aquest títol. Davant tenim un rival que ens ha guanyat en les darreres finals”. En definitiva, tal com ha dit Lozano, “arriba el tram atractiu de la temporada”, on els títols entren en el seu desenllaç final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut