Barça Lassa – Liberbank Cuenca: Final inèdita per decidir la Copa

Barça Lassa – Liberbank Cuenca: Final inèdita per decidir la Copa

Els blaugranes, després de superar el Logroño a les semifinals, disputaran la seva sisena final de Copa del Rei consecutiva contra un rival que ho farà per primera vegada en la seva història

La d’aquest diumenge serà una final sense precedents. El Barça Lassa i el Liberbank Cuenca lluitaran pel títol de la Copa del Rei amb bagatges absolutament contraposats. Mentre que per als blaugranes serà la sisena final de manera consecutiva, per als manxecs serà la primera de la seva història. Dues trajectòries diferents que, tot i així, coincidiran en la il·lusió comuna per guanyar el títol.

El Barça Lassa va accedir a la final després d’imposar-se al BM Logroño La Rioja a les semifinals per 28-24, i abans el Liberbank Cuenca havia aconseguit el seu històric passi en vèncer el Fraikin Granollers (26-22). Serà el tercer partit en tres dies per a tots dos equips, i l’estat físic dels jugadors podria ser una de les claus de la final.

En acabar el partit de semifinals, Xavi Pascual ja va valorar el rival a la final, i va assegurar que espera una final “dura i competida”. “El Cuenca és un equip que té gol, que defensa bé, que corre i que està compensat”, deia el tècnic blaugrana. A més, va deixar clar que “aquí ningú regala res”. Sobre els precedents, Xavi Pascual va explicar: “En els partits de Lliga contra ells els hem controlat bé, però una final és una final”.

En zona mixta, els jugadors van coincidir a destacar el bon treball que està fent l’equip durant aquests dies. Un esforç que s’ha de culminar aquest diumenge amb la tercera victòria en tres dies. En la seva sisena final consecutiva, el Barça Lassa vol aixecar la també sisena Copa del Rei consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut