Triomf per tancar la fase regular europea (83-74)

Els de Pesic s’imposen al conjunt rus en un duel igualat i decidit en els darrers minuts

Triomf en el darrer partit de la fase regular de l’Eurolliga. El Barça Lassa s’ha imposat al Khimki Moscou 83-74 en un duel igualat i marcat per un primer període molt ofensiu entre els dos conjunts. Les defenses s’han ajustat a partir de llavors i s’ha vist un matx ajustat en tot moment. Els de Svestislav Pesic han aconseguit segellar la victòria en els darrers compassos.

Espectacle anotador

El matx ha començat amb molts punts. I és que el 21-32 del final del primer període demostra el gran nombre de cistelles anotades. El marcador s’ha mantingut ajustat en tot moment, fins als darrers minuts del primer període en què el Khimki ha obtingut el primer avantatge amb un atac encertat.

El Barça ha retornat el parcial al conjunt visitant i en un segon quart molt bo dels culers el Khimki ha pogut anotar tan sols 11 punts. D’aquesta manera, el matx ha marxat al descans molt igualat (44-43).

Es manté la igualtat

El tercer període ha estat marcat per l’intercanvi de cistelles entre els dos conjunts. La igualtat ha estat tal que al final del tercer quart el resultat es mantenia molt ajustat i marcat pels errors dels dos conjunts (54-58).

Cop d’efecte blaugrana

Finalment, el Barça Lassa ha pogut trencat la igualtat que s’ha mantingut durant tants minuts. Les recuperacions de pilota blaugrana les han aprofitat els de Pesic per trencar el matx i tancar amb un triomf la fase regular de l’Eurolliga amb un balanç de 18 victòries i 12 derrotes. El primer partit de quarts de final contra l'Anadolu Efes serà el dimecres 17 d'abril (19.00 hores) al Sinan Erdem d’Istanbul.