Puebla, escenari de l'única seu permanent de l'FCBEscola a Mèxic

Puebla, escenari de l'única seu permanent de l'FCBEscola a Mèxic

Després de quatre anys oferint FCBCamps a Mèxic, el projecte desembarca en una escola per tota la temporada

La pròxima temporada, el FC Barcelona comptarà amb una nova FCBEscola a Mèxic, concretament a la ciutat de Puebla. D’aquesta manera, el projecte iniciarà el curs amb 42 FCBEscoles en total i continua expandint-se per uns territoris estratègics pel Club, on l’any vinent comptarà amb 13 escoles: 7 als Estats Units, 5 a Canadà i aquesta nova a Mèxic.

Les instal·lacions de l’FCBEscola Puebla estaran ubicades dins del complex Haras Ciudad Ecológica, molt a prop del nucli urbà. El projecte neix de la mà de Catalunya Sports, que durant les quatre darreres temporades ha organitzat FCBCamps al país nord-americà en diferents seus, com ara Monterrey, Querétaro, Guadalajara, Ciutat de Mèxic, Cancún, Puebla i Acapulco.

L’arribada de l’únic projecte FCBEscola a Mèxic de manera permanent a partir del pròxim mes d’agost suposarà un gran pas endavant per al futbol local, que podrà comptar amb un aprenentatge del futbol per als més joves sota l’estil de joc i els valors que caracteritzen el FC Barcelona i estarà dirigit per un director format a les instal·lacions del Club, a Barcelona. Aquesta escola suposa la consolidació d’un projecte que espera comptar molt aviat amb prop de 400 nens i nenes de Puebla i les seves rodalies. De moment està confirmada la celebració d’un FCBCamp previ del 16 al 20 de juliol a les noves instal·lacions.

 

Trenta-nou FCBEscoles ja en funcionament en els cinc continents

L’FCBEscola és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCBEscoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats. 

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 39 FCBEscoles ja en actiu, més de 180 campus i 50 clínics, amb una presència en 50 països dels cinc continents i amb la participació de més de 45.000 nens i nenes entre les diferents activitats que es promouen. Durant les pròximes setmanes s’obriran dues noves escoles a Nara (Japó) i a Lusaka (Zàmbia) i el pròxim mes d’agost l’esmentada a Puebla. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut