La Barça Academy obre la seva quarta escola de futbol al Japó, a Shinagawa Oimachi

La Barça Academy obre la seva quarta escola de futbol al Japó, a Shinagawa Oimachi

El país nipó es consolida com el territori asiàtic amb una major presència d’escoles de futbol oficials del FC Barcelona

El projecte Barça Academy ha anunciat l’obertura d’una nova seu al Japó, concretament al centre de Tòquio, al barri de Shinagawa Oimachi. D’aquesta manera, el país nipó es consolida com el territori asiàtic amb una major presència d’escoles de futbol oficials del FC Barcelona amb un total de quatre. L’escola de Shinagawa Oimachi s’uneix a les ja existents a les ciutats de Fukuoka, Katsushika i Nara, a més de la seu satèl·lit de Kumamoto. Amb aquesta seran 45 les seus de la Barça Academy repartides pels cinc continents.

La nova escola, que està previst que obri les seves portes l’11 d’agost, estarà situada a les instal·lacions esportives Sporu Shinagawa Oimachi, un complex esportiu equipat amb elements d’última generació. L’escola japonesa, igual que les altres tres del país, comptarà amb el suport del patrocinador principal del Club, Rakuten.

L’acte de presentació de la nova escola ha tingut lloc aquest matí a la capital nipona amb la presència del director de projectes Barça Academy a Àsia-Pacífic, Toni Claveria, i amb Mitsuru Hamada, president de la companyia japonesa Amazing Sports Lab Japan, que des de fa més d’un lustre gestiona la Barça Academy Fukuoka i els diferents Barça Academy Camps que es duen a terme a tot el Japó.

Quaranta-cinc projectes Barça Academy als cinc continents

La Barça Academy és el model d’escola de futbol propi del FC Barcelona adreçat a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d’èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d’un total de 45 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència en 52 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 infants entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en la Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (la Xina) i Nova York (els Estats Units), la Barça Residency Academy de Casa Grande (Arizona, els Estats Units) i les 41 Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut