Primer campus internacional de futbol femení a Barcelona

Primer campus internacional de futbol femení a Barcelona

L'FCBEscola organitza aquest FCBCamp d'estiu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del 31 de juliol al 13 d'agost

El futbol femení és una de les grans apostes del FC Barcelona. Amb el més pur 'ADN Barça', l'equip femení que ens ha portat aquesta temporada a disputar els quarts de final de la Women’s Champions League, a lluitar per la Lliga i a guanyar tres títols al futbol formatiu amb el Femení B, el Juvenil-Cadet i l’Alevi-Infantil.

El futbol femení no deixa de créixer i és el moment de transmetre tota la metodologia Barça. En aquest sentit, l’FCBEscola fa un pas endavant amb l’organització del primer Campus Internacional Femení a Barcelona.

Aquest FCBCamp, organitzat pel partner 'Naru Sports', amb la direcció tècnica de l’FCBEscola, es farà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper entre el 31 de juliol i el 13 d’agost. Està destinat a jugadores de tot el món d’entre 13 i 17 anys. Aquestes jugadores viuran a la Residència Sant Jordi de Barcelona.

Només tres equips anglesos com són el Liverpool, l’Arsenal i el Manchester City organitzen un campus residencial femení de característiques semblants.

Doble sessió d’entrenament diària

Cada dia es realitzarà una doble sessió d’entrenament amb l’objectiu de descobrir la metodologia d’entrenament de l’FC Barcelona, millorar els principals aspectes tècnics i tàctics del futbol i profunditzar en el coneixement del Barça i de les seves instal·lacions. 

Les noies participants conviuran amb amb jugadores de la mateixa edat i podran gaudir d'activitats extraesportives com poden ser les visites a la ciutat de Barcelona o el Camp Nou Experience.

Per a les inscripcions i més informació: http://fcbcamp.cat/barcelonagirls  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut