Presentada la nova FCBEscola de Bombai

Presentada la nova FCBEscola de Bombai

Més de 1.000 nens i nenes participaran en la segona escola del FC Barcelona a l'Índia

Aquest dimecres va ser presentada l'FCBEscola de Bombai, que obrirà portes a mitjans d'aquest setembre. Més de 1.000 nens i nenes participaran en la segona escola del FC Barcelona a l'Índia, després de la inaugurada fa quatre anys a Delhi NCR.

L'FCBEscola Bombai disposarà de dues instal·lacions situades a 'Don Bosco High School', a Matunga, i a 'St. Dominic Savio High School', a Andheri (Est). Els dos centres estaran sota la supervisió del director de projecte de l'FCBEscola Bombai Albert Moratalla, l'encarregat de seleccionar, educar i guiar els entrenadors locals, inculcant la metodologia i els valors del FC Barcelona. 

Entusiasme, esperit i amor pel futbol

"La passió de lndia per al futbol ha estat sempre sorprenent i inspiradora, i l'FCBEscola ha trobat un immens potencial entre els joves futbolistes durant els campus escoles de futbol que s'ha realitzat en aquest país", va explicar Toni Claveria, director de Projectes per a l’Àsia i Oceania. "L'entusiame, l'esperit esportiu i l'amor pel futbol entre els joves de Bombai ens ha animat a venir aquí", va dir Claveria durant l'acte de presentació de l'escola davant els mitjans locals.

Anupama Jain, director de Conscient Football, partner de l'FCBEscola a l'Índia, va destacar el paper educatiu del FC Barcelona: "No només es tracta de jugar millor a futbol, sinó també sobre l'aprenentatge dels valors del Barça i aprendre d'ells un estil de vida totalment diferent".

"L'FCBEscola els ofereix l'oportunitat de viure la vida Barça aquí mateix a l'Índia a través dels programes d'entrenament, que han produït alguns dels millors jugadors de l'esport", va concloure Jain.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut