Àlex Carbonell, tercer jugador de l’FCBEscola que debuta amb el primer equip del Barça

Àlex Carbonell, tercer jugador de l’FCBEscola que debuta amb el primer equip del Barça

El jugador, iniciat al benjamí de l'FCBEscola Barcelona, va ser titular al seu debut amb el primer equip a la Copa del Rei

El jugador iniciat a l’FCBEscola Àlex Carbonell es va convertir ahir a la nit en el tercer futbolista sorgit de l'escola esportiva del Futbol Club Barcelona que juga amb el primer equip després de Sergi Samper i de Martí Riverola. Carbonell va formar part de l'onze inicial de Luis Enrique en el partit d'anada de setzens de final de la Copa del Rei 2016/17 celebrat al camp de l'Hèrcules, on els barcelonins van acabar empatant a 1 gol. El jugador de Sant Cugat del Vallès va jugar un total de 68 minuts abans de ser substituït per André Gomes. 

Als seus 19 anys, el mitjapunta del Barça B va entrar al FC Barcelona des de la mateixa base, i es va iniciar com a jugador de l’FCBEscola, on va jugar dos anys a la categoria Benjamí abans de saltar a l'Aleví de la Masia. Després del seu pas per l'Infantil A va fitxar pel Cornellà, en què va canviar de demarcació i va passar de lateral dret a mitjapunta. A l'estiu del 2013 va tornar al Club per militar a les files del Juvenil B. 

Carbonell ha tingut molt bones crítiques en les valoracions de la premsa barcelonina després del partit. El futbolista de Sant Cugat va ser un dels cinc jugadors del planter que van debutar ahir a la nit a Alacant, a més de Nili, Marc Cardona, Carlos Aleñá i Borja López, i juntament amb Marlon, que ja va jugar el partit de Champions League al camp del Celtic de Glasgow, el cinquè aquesta temporada.

El director del projecte FCBEscola, Franc Carbó, ha reconegut que “és un orgull per l’escola que jugadors que van començar aquí amb nosaltres arribin al primer equip donant mostra de que fem bé les coses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut