Bogotà acull la primera FCBEscola a Colòmbia

Bogotà acull la primera FCBEscola a Colòmbia

El FC Barcelona comptarà la propera temporada amb la seva quarta FCBEscola a Sud-amèrica a la capital colombiana, i s’unirà a les de Rio de Janeiro, Sao Paulo i Lima

El projecte FCBEscola ampliarà la propera temporada la seva presència al territori americà amb l'anunci de l'obertura d'una nova seu a la capital de Colòmbia, Bogotà. Es tracta d'un enclavament molt especial per a les escoles futbolístiques del FC Barcelona, ja que suposarà que a partir del proper mes d'agost hi hagi una seu permanent en un país amb una gran tradició futbolística i que siguin 34 les FCBEscoles en funcionament en els cinc continents la campanya 2017/18. 

L'obertura de Bogotà suposa, a més, el creixement del projecte a Sud-amèrica, que passarà a tenir aquest proper estiu una quarta FCBEscola, i s’unirà a les dues que el Club ja té al Brasil, a Rio de Janeiro i a Sao Paulo, i la que té a la capital del Perú, Lima. A més, està plantejat que en els propers anys també s'obrin dues noves FCBEscoles més a Colòmbia, a les ciutats de Cali i Medellín.

La seu colombiana estarà dirigida per Caribbean Football, un equip que compta amb una gran experiència com a gestor en aquest projecte al capdavant de l’FCBEscola República Dominicana. La ubicació de l'escola de futbol serà al nord de la capital i la previsió d'inici d'activitats és per al proper 15 de juny, quan començaran els primers Trial Camps per a nens de 6 a 14 anys, que s'estendran durant un mes i mig aproximadament. La inauguració de l’FCBEscola Bogotà està prevista per a mitjans del mes d'agost.

 

Trenta-quatre FCBEscoles previstes per a la nova temporada

L’FCBEscola és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCBEscoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats. 

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 27 FCBEscoles en actiu, més de 170 campus i 50 clínics, amb una presència en més de 40 països dels cinc continents i amb la participació de més de 40.000 nens i nenes entre les diferents activitats que es promouen. Està prevista l'obertura de cara a la nova temporada de les de Haikou i Chengdu, a Xina; les d'Austin i Virgínia, als Estats Units; i també les de Sydney i Brisbane, a Austràlia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut