Un jove afectat per l'atemptat de la Rambla coneix el primer equip

Un jove afectat per l'atemptat de la Rambla coneix el primer equip

El canadenc Duncan Bates, que va perdre el seu avi a l’atac jihadista, estava a Barcelona amb tota la seva família per assistir a un FCBClínic

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona han rebut la visita de Duncan Bates, un jove futbolista de Vancouver (Canadà) que dijous passat 17 d'agost va viure en primera persona l'acte terrorista ocorregut a la Rambla de Barcelona. Bates, que és a Barcelona per participar en un FCBClínic, es trobava dijous passat coneixent la ciutat al costat de tota la seva família quan va patir l’horror de veure com la furgoneta acabava amb la vida del seu avi Ian Moore Wilson i com la seva àvia havia de ser hospitalitzada.

Després que el jove Duncan, de 14 anys, conegués els FCBCamps realitzats a Vancouver, va ser precisament el seu avi el que va animar tota la família a viatjar junts fins a Barcelona perquè el seu net pogués participar en l’FCBClínic que s'està celebrant des de dilluns passat, 21 d’agost, als camps annexos del Miniestadi. Aquests clínics són uns entrenaments específics per a grups reduïts en sessions de 90 minuts dirigides pels tècnics de l’FCBEscola, l’escola esportiva del Club.

Malgrat la tragèdia familiar viscuda a la Rambla, Valerie, l'àvia de Duncan, va ser la que va convèncer els pares del jove esportista perquè pogués gaudir de l’FCBClínic, ja que la il·lusió del seu avi era que pogués entrenar-se a les instal·lacions del FC Barcelona.

El jove canadenc ha pogut estar uns minuts en l'entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més, ha pogut conversar uns minuts amb algun dels jugadors de la plantilla, s’ha fotografiat amb ells i ha rebut una samarreta del seu ídol, Ivan Rakitic.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut