Les FCBEscoles Northern Virginia i Charlotte celebren les seves primeres Friendly Series

Les FCBEscoles Northern Virginia i Charlotte celebren les seves primeres Friendly Series

Els dos Directors de Projecte Local valores l'experiència com a molt positiva per als jugadors

Dues FCBEscoles nord-americanes, les de Northern Virginia i Charlotte, han començat aquest cap de setmana una sèrie de trobades amistoses amb les quals es vol fomentar la companyonia i unir els llaços esportius i personals entre els diferents esportistes que les conformen. En aquesta primera edició de les Friendly Series, van ser els jugadors de l'escola de Carolina del Nord els que van viatjar fins a Leesburg (Virgínia) per jugar els primers partits de fraternitat.

El director de Projecte Local (DPL) de l’FCBEscola Northern Virginia, Juan Carlos García, ha reconegut que ha estat “una grandíssima oportunitat per a la nostra escola la de poder competir contra una altra que ja fa un any que s’està entrenant, ja que la diferència a nivell de joc col·lectiu és notable, però també ens indica el camí que cal seguir treballant el nostre estil de joc i els nostres valors”. García també és conscient que aquest fet “ha provocat que tant els nostres esportistes com els seus pares puguin donar credibilitat a tot el que promovem des de l’FCBEscola i com els nois i noies poden progressar esportivament en un futur no gaire llunyà”.

Per la seva banda, Pau Casassa, el DPL de l’FCBEscola Charlotte, ha titllat aquesta trobada entre les FCBEscoles com “un autèntic èxit”. “Les reunions entre les escoles ens ha permès demostrar que l’FCBEscola és un gran projecte en el qual tots ens prenem molt seriosament l'objectiu principal, que és el de formar joves esportistes i a persones”, ha reconegut Casassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut