Les FCBEscoles de Barcelona i República Dominicana, campiones d'un exitós torneig internacional FCBEscola Las Américas

Les FCBEscoles de Barcelona i República Dominicana, campiones d'un exitós torneig internacional FCBEscola Las Américas

Barcelonins i dominicans aporten 5 dels 6 finalistes del torneig celebrat del 15 al 17 de desembre a Los Establos de Cap Cana

La segona edició del Torneig Internacional FCBEscola Las Américas ha finalitzat sent tot un èxit organitzatiu per part de l’FCBEscola República Dominicana. La competició, celebrada a les instal·lacions dels camps de polo de Los Establos de Cap Cana, va coronar els nois de l’FCBEscola Barcelona com a campions de la categoria Formació (nascuts els anys 2008 i 2009), i als equips locals de l’FCBEscola República Dominicana Blau com a vencedors tant a Precompetició (2006 i 2007) -on van derrotar a la final a l’FCBEscola Barcelona Blau- com a Competició (2004 i 2005).

Durant les tres jornades de competició, més de 400 nens i nenes de 8 a 13 anys arribats de 7 països diferents (Estats Units, Brasil, Japó, Guatemala, Colòmbia, República Dominicana i Barcelona), i en representació de 13 FCBEscoles i FCBCamps, han pogut gaudir a un magnífic escenari del seu esport preferit i han pogut fer nous amics d’arreu del món. A més, el nivell de competició ha estat altíssim i moltes de les eliminatòries han hagut de decidir-se a la tanda de penals o s’han acabat decantat del bàndol dels guanyadors per petits detalls.

Els més joves han tingut la oportunitat de poder conèixer a d’altres nens que, igual que ells, estan aprenent a jugar a futbol i a créixer com a persones implementant l’estil de joc que ha fet conegut arreu del món al FC Barcelona i els valors que el representen: humiltat, esforç, ambició, respecte i treball en equip. I tot això s’ha pogut veure de forma molt marcada durant aquestes dies a l’illa caribenya.

Un torneig en creixement

Després de la consolidació del torneig a aquesta segona edició, els organitzadors volen seguir apostant per la qualitat de cara a la tercera, que tornarà a celebrar-se a mitjans de desembre del pròxim any a les mateixes instal·lacions. Aquest 2017 ha estat marcat pel creixement de més d’un 30% en el número d’equips, i esperen que la gran acollida i resposta per part dels jugadors i dels pares faci que l’any vinent siguin molts més els que en gaudeixin de la tercera.

PALMARÈS TORNEIG INTERNACIONAL FCBESCOLA LAS AMÉRICAS:

Formació:

2016 – FCBEscola Barcelona
2017 – FCBEscola Barcelona

Precompetició:

2016 – FCBEscola Fukuoka
2017 – FCBEscola Dominicana Blau

Competició:

2016 – FCBEscola Dominicana Blau
2017 – FCBEscola Dominicana Blau

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut