Colòmbia es converteix en el país sud-americà amb més FCBEscoles després de l’anunci de les obertures a Medellín i Cali

Colòmbia es converteix en el país sud-americà amb més FCBEscoles després de l’anunci de les obertures a Medellín i Cali

Després del gran aterratge de l’escola de futbol del FC Barcelona l’any passat a Bogotà, el pròxim mes de febrer s’inauguraran dues noves seus al país

El projecte FCBEscola continua amb la seva expansió al territori sud-americà amb l'obertura en les properes setmanes de dues noves escoles a Colòmbia, concretament a les ciutats de Medellín i Cali. Després de l'arrencada durant el mes de maig passat de l’FCBEscola Bogotà, Colòmbia es referma com una part molt important del projecte a Sud-amèrica, que amb les seves tres escoles es converteix, a més, en el país amb més seus de la zona.

Aquestes noves obertures fan que Colòmbia, país de gran tradició futbolística, aculli la meitat dels projectes d'escola esportiva que el FC Barcelona té a Sud-amèrica, i s’uneix així a les dues que el Club té des de fa diverses temporades al Brasil, a Rio de Janeiro i a Sao Paulo, i la que té a la capital de Perú, Lima.

Igual que l'escola bogotana, les FCBEscola Medellín i FCBEscola Cali estaran dirigides per Caribbean Football, un equip que va iniciar la seva relació amb el projecte amb l’FCBEscola República Dominicana. Actualment, la seu de Bogotà compta amb prop de 300 nens i nenes que estan aprenent a jugar a futbol seguint l'estil de joc i els valors del FC Barcelona i s'espera que aquestes excel·lents xifres es puguin repetir a les dues noves ciutats.

L’FCBEscola Medellín té previst iniciar les seves activitats esportives durant el proper mes de febrer a les instal·lacions de la Universitat de Medellín, localitzada a la tradicional zona de Miravalle del Departament d’Antioquia. Per la seva banda, l’FCBEscola Cali, situada en una zona coneguda com la capital esportiva d'Amèrica, comptarà amb uns terrenys d'entrenament i de joc propis al corregiment de Pance.

 

Trenta-nou FCBEscoles entre els cinc continents

L’FCBEscola és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCBEscoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 36 FCBEscoles en actiu, més de 170 campus i 50 clínics, amb una presència a més de 40 països dels cinc continents i amb la participació de més de 40.000 nens i nenes entre les diferents activitats que es promouen. Està prevista l'obertura de cara a les properes setmanes de l’FCBEscola Costa Rica i de les dues noves seus colombianes a Cali i Medellín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut