Les FCBEscoles donen suport a Anthony Borges

Les FCBEscoles donen suport a Anthony Borges

El jove de 15 anys que va jugar a l'FCBEscola de Florida el 2016, va ser un dels herois en el tiroteig a l'institut de Parkland. La seva valentia va salvar la vida de 20 alumnes, i ara es troba recuperant-se després de ser ferit a l'atac

Durant el VII Torneig Internacional FCBEscola, els joves jugadors han volgut donar suport a Anthony Borges, el nen de 15 anys que va jugar a l'FCBEscola de Florida el 2016, i que va ser un dels herois en el tiroteig a l'institut de Parkland. Borges va rebre l'impacte de cinc bales a l'esquena i les extremitats quan va ajudar 20 companys a refugiar-se en una aula mentre ell sostenia la porta. Així els va salvar dels trets d'un exalumne que disparava indiscriminadament a l'institut de secundària Marjory Soneman Douglas, de Parkland (Florida).

El noi, d'origen veneçolà, és aficionat del Barça i el 2016 va estar entrenant-se a la Barça Academy de Fort Lauderdale (Florida), una de les sis escoles que té el Club als Estats Units. És per això que les FCBEscoles d'arreu del món han volgut recolzar i donar tot el seu suport a Anthony Borges perquè es recuperi el més aviat possible.

A més, cal recordar que l'Anthony rebrà en els propers dies un regal molt especial: una samarreta signada pels jugadors del primer equip, en reconeixement a la seva actuació heroica. Així doncs, Anthony, que està ingressat a l'hospital, té una motivació extra per recuperar-se aviat. A l'horitzó planeja un viatge a Barcelona per visitar el Camp Nou i conèixer els jugadors blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut