Sergi Roberto lliura els trofeus als campions de la setena edició

Sergi Roberto lliura els trofeus als campions de la setena edició

El Torneig Internacional FCBEscola més gran de la història celebra les seves finals al Miniestadi

La setena edició del Torneig Internacional FCBEscola presentat per Rakuten ha arribat al seu final, després de la celebració de les quatre finals de les categories aquest migdia sobre la gespa del Miniestadi del FC Barcelona. Aquesta darrera jornada ha continuat demostrant el gran nivell de joc i de companyonia mostrat pels més de 1.900 nens i nenes que han participat representant 22 països i 45 FCBEscoles i FCBCamps dels cinc continents que han pres part des de dilluns passat a la competició. La jornada ha acabat amb el lliurament de trofeus, que ha estat presidit pel directiu del FC Barcelona Pau Vilanova; pel director del projecte FCBEscola, Carles Martín, i pel jugador del primer equip i padrí de l’edició 2018 del Torneig, Sergi Roberto.

L’FCBEscola Barcelona ha estat la gran dominadora d’aquesta edició 2018, on ha col·locat cinc dels vuit equips que han jugat les finals a les quatre categories de competició. Igual que la temporada passada, els jugadors amfitrions han aconseguit aixecar els trofeus de vencedors en les dues categories més petites, sub-8 i sub-10, on dos equips barcelonins han jugat la final. A la sub-8 l’FCBEscola Barcelona Blau derrotava l’FCBEscola Barcelona Grana per 3-0, mentre que a la sub-10 l’FCBEscola Barcelona Grana s’imposava a l’FCBEscola Barcelona Verd per 4-1.

A les categories més grans, la igualtat entre els dos finalistes ha estat màxima i els triomfs s’han hagut de decidir als llançaments de penals. A la final sub-12, la selecció de jugadors dels FCBCamps Itàlia s’ha imposat per 3-2, després d’haver acabat el temps reglamentari sense gols al marcador, i a la sub-14 la victòria era per a l’FCBEscola Perfeccionament Tenerife, que ha igualat el gol inicial de l’FCBEscola Barcelona Blau (1-1), i s’ha endut el triomf als penals per 4-3, treient-se l’espineta de la final perduda contra l’FCBEscola Rio de Janeiro de la temporada passada.

Dins l’apartat estadístic, s’han jugat un total de 592 partits, superant els 457 de la temporada passada. Entre altres curiositats, cal remarcar que el títol a la categoria sub-8 sempre l’ha aixecat un equip de l’FCBEscola Barcelona, i que els FCBCamps Itàlia i l’FCBEscola Perfeccionament Tenerife han aconseguit el seu segon triomf de tota la història, i curiosament a la mateixa categoria, sub-12 i sub-14 respectivament.

 

Declaracions Carles Martín, director projecte FCBEscola

“Certament podem dir que aquesta setena edició del Torneig Internacional FCBEscola presentat per Rakuten ha estat tot un èxit. L’acollida dels 1.900 jugadors ha estat molt bona, ja que, a més, hem hagut de distribuir-los pel nombre d’equips en tres instal·lacions, i tot l’equip d’organització ha estat de “10”. Hem rebut un gran ‘feedback’ de totes  les escoles, que ens han felicitat per una gran logística. A més, hem pogut comptar durant el dia d’avui amb la presència del padrí, Sergi Roberto, que ha tingut una gran implicació a les finals. Ara ja toca pensar en l’edició 2019, que segur que serà més gran”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut