Mikhail Grabovski, jugador NHL i pare FCBEscola, sorprèn els jugadors d'hoquei gel del Barça

Mikhail Grabovski, jugador NHL i pare FCBEscola, sorprèn els jugadors d'hoquei gel del Barça

L'esportista de 34 anys, amb més de 500 partits NHL, ha estat a Barcelona al costat del seu fill, jugador del Torneig Internacional FCBEscola

La celebració del Torneig Internacional FCBEscola de futbol durant les passades vacances de Setmana Santa va venir acompanyada d'una visita molt especial per a l'equip absolut d'hoquei gel del FC Barcelona, la de Mikhail Grabovski, un jugador bielorús que compta amb més de 500 partits disputats a l’NHL, la Lliga més important del món.

Grabovski es trobava a Barcelona fent les funcions de fan número 1 de Jagger, el seu fill gran, que des de fa uns mesos forma part dels equips de l’FCBEscola Toronto. El jugador nascut a Potsdam (Alemanya) és un gran aficionat al futbol, i el Barça és un dels seus equips favorits, i per això quan es va assabentar que hi havia una escola on s'ensenyava l'estil de joc i els valors del Club, no va dubtar a inscriure-hi el seu fill.

Als seus 34 anys, el jugador bielorús ha comptat amb una llarga trajectòria a l’NHL, on ha jugat en gran part dels equips més importants, com els Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs, New York Islanders, Washington Capitals i actualment, encara que lesionat, milita a Las Vegas Knights. En els 534 partits que ha disputat ha sumat un total de 125 gols i 171 assistències.

El bielorús es va quedar sorprès quan es va assabentar que el Barça també tenia una secció d'hoquei gel. Havia sentit parlar dels èxits aconseguits pel bàsquet o l’handbol, però mai que hi hagués un equip del seu esport, per la qual cosa va acceptar encantat la invitació d'anar a conèixer els jugadors barcelonistes tan bon punt el seu fill hagués finalitzat el torneig.

A la pista de gel va ser rebut per l'entrenador del FC Barcelona, Danilo Didkovski; per la delegada de la secció, Miren Uriarte; i pels integrants del primer equip del Club, que van tenir una gran sorpresa quan el van veure aparèixer per la zona de vestidors abans de començar el seu entrenament. Grabovski, a més, va rebre com a regal per la seva visita una samarreta d'hoquei gel del Barça personalitzada amb el seu cognom i el seu número, el 84. De cara al Torneig FCBEscola de l'any vinent, a més de venir a animar a Jagger, reservarà un forat a la seva maleta per posar els seus patins i poder saltar al gel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut