Columbus, escenari de la vuitena Barça Academy als Estats Units

Columbus, escenari de la vuitena Barça Academy als Estats Units

S'uneix als projectes que el Club ja té a Austin, Charlotte, Chicago, Florida, Northern Virgínia, Nova York i San Diego.

El projecte Barça Academy continua amb la seva expansió dins del territori dels Estats Units d’Amèrica després de l’anunci d’obertura d’una nova seu, la vuitena al país, a Columbus, la capital de l’estat d’Ohio. D’aquesta manera, els Estats Units es converteixen en el territori amb més escoles de futbol del FC Barcelona, sumant-se a les d’Austin, Charlotte, Chicago, Florida, Northern Virginia, Nova York i San Diego.

La relació de les Barça Academy dins d’Ohio va començar ara fa quatre temporades, l’any 2015, quan van iniciar-se els primers Barça Academy Camps a les ciutats de Cincinnati i de Columbus, i pels quals han passat més de 1.500 nens i nenes durant els tres darrers anys.

L'obertura de l'acadèmia de futbol permetrà als joves de 7 a 18 anys de la regió entrenar-se sota la metodologia de futbol del FC Barcelona en el programa d’escola, amb dos entrenaments per setmana, i també en programa de Tecnificació, amb una única sessió. Els jugadors competiran a la Ohio South Youth Soccer Association (OSYSA), un fet que ofereix un sistema sòlid de competició als equips de l’acadèmia, mentre que els més petits jugaran una lligueta interna, seguint el model de la Barça Escola Barcelona.

Les proves de selecció per formar part de la Barça Academy Columbus començaran el dia 29 de maig i s’allargaran durant un parell de setmanes. La previsió és que l’acadèmia, que obrirà oficialment les seves portes el dia 1 d’agost, reuneixi durant la primera temporada al voltant dels 500 jugadors i jugadores.


Quaranta-sis projectes Barça Academy en els cinc continents

La Barça Academy és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les Barça Academy treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 46 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics i amb una presència en 52 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens i nenes entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en la Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (Xina) i Nova York (Estats Units), la Barça Residency Academy de Casa Grande (Arizona, Estats Units) i les 42 Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut