La Barça Residency Academy Arizona, bronze Sub-17 a la Development Academy

La Barça Residency Academy Arizona, bronze Sub-17 a la Development Academy

Els blaugrana derroten el Montreal Impact per 3-1 al partit pel bronze

L'equip Sub-17 de la Barça Academy Arizona ha aconseguit la tercera posició a la Development Academy, la lliga més important d'Estats Units, en la seva primera temporada de vida. El conjunt barcelonista a més, ha estat l'únic no filial d'un equip de l’MLS a classificar a un equip pels quarts de final de la competició.

El Barça Residency Academy Arizona Sub-17 ha quallat una gran temporada i va aconseguir classificar-se per a la fase final de la competició, col·locant-se entre els 20 millors equips del país. En aquesta segona fase aconseguia entrar en els quarts de final del play-off derrotant a tres equips MLS: Vancouver Whitecaps (1-0), Philadelphia Union (2-0) i Orlando City FC (4-3). En quarts els esperava l'equip que arribava a la fase final com el tercer millor del rànquing, el Red Bull New York, al que van acabar derrotant per 3-1.

Els blaugranes arribaven a la Final Four celebrada a Kansas City, on es veien les cares en la semifinal davant el Seattle Sounders. Malgrat que els jugadors de la Barça Residency Academy van jugar fidels a l'estil del Club, el conjunt de Washington va acabar aprofitant unes errades en defensa per acabar classificant-se a la final després de guanyar per 4-1. En el partit pel bronze els Sub-17 van poder treure's la espineta derrotant al Montreal Impact per 3-1 i esdevenien el primer equip blaugrana de la història en penjar-se una medalla a la Development Academy.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut