Tret de sortida de la Barça Academy Columbus

Tret de sortida de la Barça Academy Columbus

L'escola de la ciutat d'Ohio compta amb un gran número d'alumnes als seus primers dies de vida

La Barça Academy Columbus ha arrencat la seva primera temporada esportiva amb una cerimònia d’inauguració celebrada a les instal·lacions que l’escola té a Liberty Park, a la localitat de Powell (Ohio). Es tracta de la setena seu que el projecte té en marxa als Estats Units després dels d’Austin, Charlotte, Chicago, Northern Virginia i San Diego, a més de la Barça Academy Pro NY; i la catorzena localitzada a Nord-Amèrica, un fet que demostra la gran importància d’aquest territori al desenvolupament de les escoles de futbol del FC Barcelona.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència del director del projecte Barça Academy, Carles Martín, i del director de Projectes Internacionals Barça Academy a Amèrica i Orient Mitjà, Frederic Martín, que han gaudit de la desfilada de tots els esportistes i han format part del tradicional tall de cinta de la nova escola de futbol del Club. L’esdeveniment també ha servit com a presentació davant dels pares dels jugadores del director de Projecte Local (DPL) de la Barça Academy Columbus, Miquel Gasparín.

Un cop finalitzada l’activitat amb una fotografia de família, s’ha celebrat el primer torneig intern oficial de l’escola, batejat amb el nom de Barça Academy Columbus Cup, i que ha permès que els centenars de jugadors de la nova escola, la cinquena gestionada pel partner ISL als Estats Units, poguessin mostrar la seva evolució esportiva després d’haver fet la seva primera presa de contacte amb la metodologia utilitzada per les categories inferiors del FC Barcelona.

 

Quaranta-cinc projectes Barça Academy als cinc continents

La Barça Academy és el model d’escola de futbol propi del FC Barcelona adreçat a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d’èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d’un total de 45 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència en 52 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 infants entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en la Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (la Xina) i Nova York (els Estats Units), la Barça Residency Academy Arizona (els Estats Units) i les 41 Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut