El FC Barcelona obre la seva primera Barça Academy mexicana a la ciutat de Puebla

El FC Barcelona obre la seva primera Barça Academy mexicana a la ciutat de Puebla

L'escola ha obert les seves portes a Haras Ciudad Ecológica i ja compta amb més d’un centenar d’alumnes

La Barça Academy Puebla, la primera de les escoles de futbol del FC Barcelona en territori mexicà, ha obert ja les seves portes oficialment després de la cerimònia inaugural celebrada a les seves instal·lacions, a Haras Ciudad Ecológica. Aquesta acadèmia esportiva és la vint-i-tresena situada al continent americà de les 45 que el Club té repartides pels cinc continents, i se suma a les vuit dels Estats Units, les sis del Canadà, les tres de Colòmbia, les dues del Brasil i les existents a Costa Rica, la República Dominicana, el Perú i Guatemala.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència del director del projecte Barça Academy, Carles Martín, i del director de Projectes Internacionals Barça Academy a Amèrica i Orient Mitjà, Frederic Martín, que han gaudit de la desfilada de tots els esportistes i han format part del tradicional tall de cinta de la nova escola de futbol del Club. També hi han pres part els germans Carlos i Gontran Haghenbeck, en representació d’Haras Ciudad Ecológica, i Eduardo J. Celorio, en representació de Catalunya Sports, el ‘partner’ de l’acadèmia.

La Barça Academy Puebla està adreçada a aquells nens i nenes d’entre 5 i 18 anys que desitgin aprendre a jugar a futbol segons la metodologia i els valors promoguts des del FC Barcelona, els quals ja estan presents en més d’una cinquantena de països de tot el món seguint un concepte d’entrenaments molt diferent del que es duu a terme habitualment al país. Les instal·lacions esportives estan situades en un lloc idíl·lic entre la natura, un espai 100% ecològic on les instal·lacions estan fetes amb contenidors per no perdre l’hegemonia amb la naturalesa.

 

Quaranta-cinc projectes Barça Academy als cinc continents

La Barça Academy és el model d’escola de futbol propi del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d’èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d’un total de 45 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència en 52 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en la Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (la Xina) i Nova York (els Estats Units), la Barça Residency Academy Arizona (els Estats Units) i les 41 Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut