El FC Barcelona aposta per Bangalore, el ‘Silicon Valley’ de l'Índia per a la tercera Barça Academy al país

El FC Barcelona aposta per Bangalore, el ‘Silicon Valley’ de l'Índia per a la tercera Barça Academy al país

Prop de 2.000 nens i nenes aprendran els valors i l’estil de joc del Barça durant aquesta pròxima temporada a l’Índia, país estratègic per al Club

La Barça Academy continua amb la seva expansió internacional dins del territori d'Àsia Pacífic després de l'anunci de l'obertura d'una nova seu a Bangalore (Índia), la número 46 del projecte a tot el món. D'aquesta manera, la cinquena ciutat índia en nombre d'habitants i coneguda com el Silicon Valley indi per la seva concentració d'empreses del sector tecnològic del país es converteix en la tercera ciutat que acull una acadèmia al país, al costat de les de Delhi i Bombai.

La relació del projecte Barça Academy amb la ciutat va arrencar el 2012, quan es van començar a celebrar els primers Barça Academy Camps, l'èxit dels quals en nombre de participants s'ha anat succeint any rere any. De moment, l'escola de futbol del FC Barcelona arrencarà el seu funcionament en un parell de seus, situades al Trio World Academy (Sahakar Nagar) i a l’Ecumenical Christian Centre (Whitefield).

Des de l'inici de la relació de la Barça Academy a l'Índia un total de 15.000 nens i nenes han gaudit de les diferents activitats proposades pel projecte, entre Barça Academy Camps, proves de selecció, esdeveniments, tornejos locals i internacionals i per descomptat a les dues Barça Academy. Totes aquestes accions les coordina el partner Conscient Football.

En la present campanya més de 700 joves s’entrenen setmanalment entre els set centres de la Barça Academy Delhi i més de 500 ho fan a les quatre seus de Mumbai. Està previst que en els propers mesos uns 400 nens formin part de la família de la Barça Academy Bangalore, dirigits pel director de Projecte Local de l'acadèmia, Jordi Escobar, que serà el responsable del Club en la implementació del joc i els valors característics del FC Barcelona.

 

Quaranta-sis projectes Barça Academy als cinc continents

La Barça Academy és el model d’escola de futbol propi del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d’èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d’un total de 46 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència en 52 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en la Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (la Xina) i Nova York (els Estats Units), la Barça Residency Academy Arizona (els Estats Units) i les 42 Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut