La Barça Academy organitza els seus primers camps de futbol sala a Austràlia

La Barça Academy organitza els seus primers camps de futbol sala a Austràlia

Les ciutats de Melbourne, Sydney, Brisbane i Perth reuniran 300 nens i nenes

Quatre ciutats australianes acolliran el proper mes de gener la celebració dels primers Barça Academy Camps de futbol sala a Oceania. Aquests campaments, que tindran lloc a Melbourne, Sydney, Brisbane i Perth, es desenvoluparan durant tres jornades i faran possible que 300 nens i nenes de 9 a 16 anys puguin aprendre més sobre l'esport de la mà dels entrenadors del FC Barcelona, que es desplaçaran fins a terres australianes per impartir els seus coneixements.

Melbourne serà la primera ciutat que aculli aquests Barça Academy Camps de futbol sala, en uns entrenaments que tindran lloc del 15 al 17 de gener al Boroondara Sport Complex (North Balwyn). El campament de Sydney, organitzat al Ryde Aquatic Leisure Centre, se celebrarà del 18 al 20 de gener, mentre que la cita de Brisbane serà del 22 al 24 de gener al QLD State Futsal Centre d’Acaia Ridge. Finalment, el Barça Academy Camp de Perth tindrà lloc del 28 al 30 de gener al Loftus Recreation Centre de Leederville.

Els interessats a prendre part en aquest Barça Academy Camp poden consultar la pàgina web www.fcbfutsal.com, on trobaran el formulari d'inscripció i més informació sobre els campaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut