Comença el procés de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa del Rei

Comença el procés de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa del Rei

Del divendres 5 d’abril a les 10 h i fins al 9 d’abril a les 14 h, els socis interessats han d’omplir un formulari, on cada soci pot incloure un acompanyant. Els preus oscil·laran entre els 55 i els 180 euros

Aquest divendres 5 d’abril a les 10.00 h s’obre el termini de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa del Rei, que disputaran el FC Barcelona i el València FC a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla el dissabte 25 de maig. El termini es tancarà el dimarts 9 d’abril a les 14.00 hores i les sol·licituds s’hauran de fer des d’un formulari que es trobarà en el següent enllaç:

FORMULARI DE SOL·LICITUD AQUÍ

 

Cada soci podrà sol·licitar una única entrada, però aquest any cada soci o titular del carnet de compromís que sol·liciti una entrada també en podrà demanar una altra per un acompanyant, que no caldrà que sigui soci del Club. Les peticions es podran efectuar de manera individual o conjuntes fins a 8 sol·licitants en una mateixa petició d’entrades. 

Dipòsit de 30 € en el moment de la sol·licitud

En el moment d’omplir el formulari de sol·licitud, s’haurà d’abonar un dipòsit de 30 euros per entrada, que serà descomptat del preu de la localitat en el moment de fer la compra.

En cas que la demanda superi el nombre de les 14.552 entrades destinades als socis, s’hauran d’excloure les peticions que s’han assignat als acompanyants, comptant des de la darrera petició fins a la xifra excedent, i se’ls retornarà automàticament l’import de la reserva pagada. En aquest cas, els socis que s’hagin quedat sense acompanyant, poden renunciar a la seva entrada i també se’ls retornarà l’esmentat import. 

Sol·licitud amb clau i codi personal

Per efectuar la sol·licitud, els socis hauran d’utilitzar la seva clau i el codi personal per accedir al formulari. La clau figura al carnet de soci i aquells que no recordin el seu codi personal, el poden recuperar en aquest mateix web del Club (socis-tràmits online). Queden exclosos per a aquesta sol·licitud els socis que no estiguin al corrent de pagament de la quota de soci, que estiguin sancionats per la Comissió de Disciplina del FC Barcelona, i els menors de 6 anys a dia 25 de maig del 2019. 

Procés de compra

El període de compra estarà obert del divendres 12 d’abril (10 h) i fins al dimarts dia 16 (19 h) a través del web del Club. En el moment de fer la compra, hi haurà diferents categories de preus que aniran des dels 55 euros de la més econòmica, fins als 180 euros.

Les entrades més assequibles estaran a la zona del Gol, a preus de 55 € al segon amfiteatre, 75 € a tribuna baixa i 90 € al primer amfiteatre. Les entrades del fons lateral tindran un preu de 120, 140 i 170 €, mentre que les de preferència costaran 150, 160 o 180 euros. 

El preu i la categoria de l’entrada s’escollirà en el mateix moment de fer la compra segons disponibilitat, i sense escollir localitat, només la zona de preus. La ubicació de cada localitat, dins la zona que escullin els socis, serà assignada pel Club, tenint en compte les sol·licituds conjuntes de cada formulari i l’ordre en què es vagin comprant les entrades.

Es disposarà també d’entrades per a persones amb mobilitaat reduïda, juntament amb el seu acompanyant, situades en els espais disponibles per aquest efecte.  

Recollida d’entrades a Sevilla

La recollida de les entrades s’efectuarà exclusivament al FIBES-Palacio de Congresos de Sevilla, Avda. Alcalde Luis Uruñuela, 1. L’horari de recollida serà el següent:
Divendres 24 de maig, d’11 a 20 h
Dissabte 25 de maig, de 10 a 20 h 

Les entrades seran nominals i tant els socis com els acompanyants als quals s’hagin assignat són els únics que les podran recollir a Sevilla, amb la presentació del seu DNI o document acreditatiu, i els que hauran d’assistir al partit. Cada entrada tindrà imprès el nom i cognom del soci o acompanyant titular. En el cas dels menors, l’entrada només podrà ser recollida pel nen, acompanyat per qualsevol dels seus progenitors i/o persona major d’edat que tingui assignada la guarda legal del menor, o bé qualsevol altra persona amb l’autorització dels pares o tutors legals.

El 85% de localitats per a socis i penyes

Tal com es va acordar amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), cada club finalista disposarà de 21.400  entrades, mentre que la resta de l’aforament de l’estadi serà per a la RFEF.

Com és habitual, el 85% de les entrades que el Barça té en aquesta final, un total de 18.190, es repartiran entre els socis, 14.552 entrades, i les penyes, 3.638 entrades. El 15% restant, 3.210 entrades, serà per a compromisos esportius i institucionals del Club, i per a acords comercials amb els patrocinadors.

Viatges amb tren, autocar o avió

 FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis, als seus acompanyants i als penyistes, diferents programes per poder viatjar a la final amb tren, autocar o avió. Hi haurà sortides amb tren i autocar des de les quatre capitals catalanes (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) i una oferta per anar i tornar el mateix dia en avió (Informació i compra dels viatges).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut