Fabregas amplia dos anys més el seu contracte

Fabregas amplia dos anys més el seu contracte

El Club ha arribat a un acord amb el pivot francès per ampliar el vincle existent, que finalitzava el 2021, fins a la fi de la temporada 2022/23

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador del Barça Lassa d’handbol Ludovic Fabregas per ampliar el vincle contractual existent fins a la fi de la temporada 2022/23. Es tracta d’una ampliació de dos anys, ja que el pivot francès va signar un contracte de tres temporades quan va fitxar pel Club l’estiu del 2018.

En l’acte de signatura de l’acord, Fabregas va estar acompanyat del directiu responsable de la secció, Jordi Argemí; del director d’esports professionals, Albert Soler, i del mànager esportiu de la secció, David Barrufet.

El pivot francès va arribar al Palau Blaugrana amb grans expectatives al seu voltant, i com a campió d’Europa amb el Montpeller. Tot i els seus 22 anys, des del primer partit va complir el que s’esperava d’ell i es va convertir aviat en un pilar bàsic de l’eix de la defensa blaugrana. Les seves capacitats s’han adaptat a la perfecció al joc del conjunt de Xavi Pascual, i al vestidor va encaixar de seguida. Tot això li ha valgut una ampliació de contracte que s’ha fet efectiva just abans de la Copa del Rei.

En el seu primer any com a blaugrana, Ludovic Fabregas ha disputat fins al moment 45 partits –només se’n ha perdut un per descans-, quasi tots sortint com a titular, i ha marcat 109 gols.

Declaracions de Ludovic Fabregas:

“Per a mi és una mostra de confiança per part del Club. Hi ha molt respecte entre les dues parts, és una sort poder estar al Barça”.

“És un plaer gaudir amb els companys i tota la gent a Barcelona. Em sento molt bé aquí i vull seguir guanyant títols”.

Declaracions de David Barrufet:

“L’evolució del Ludovic ha estat espectacular, i l’adaptació a l’equip excepcional”.

“Quan una persona demostra la implicació que està demostrant ell tant dins com fora de la pista, totalment vinculat al Club, s’ha de just i per això crèiem que havíem de millorar-li les condicions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut