La convocatòria per visitar el Vila-real

La convocatòria per visitar el Vila-real

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats per afrontar la 30a jornada de Lliga a Vila-real (21.30 hores)

Després de guanyar a l’Espanyol en el derbi, el Barça visita el Vila-real i després rebrà a l’Atlético de Madrid. Aquest dimarts, l’equip d’Ernesto Valverde visitarà al Villarreal CF en la 30a jornada de Lliga. Per aquest partit, que es disputarà a les 21.30 hores a Vila-real, Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 19 convocats

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti, Vermaelen i Iñaki Peña. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo i Murillo, i per lesió O. Dembélé, Rafinha i Cillessen.

Aquest dilluns, darrera sessió

L'equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Villarreal CF. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. També s’han exercitat Iñaki Peña, Wague i Riqui Puig del Barça B i el porter Arnau Tenas del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut