EDF Logronyo – Barça Femení: Guanyen i gaudeixen (0-4)

Les blaugrana han completat un gran partit a Las Gaunas i sumen tres punts importants per seguir somiant

Triomf incontestable del FC Barcelona en la seva visita a Logronyo (0-4). Les de Lluís Cortés han encarrilat el triomf en un inici brillant en el qual Martens ha signat un golàs marca de la casa i ha fet una assistència a Aitana per al segon, instants després. Prop del descans, Mariona ha fet el tercer gol culer i Alexia ha posat la cirereta del pastís amb una altra diana espectacular en la segona meitat.

Inici immillorable

El partit no ha pogut arrencar millor per al FC Barcelona. Lieke Martens s’ha tret de la màniga un xut magistral des del vèrtex esquerre de l’àrea que ha perforat l’escaire de De la Nava per convertir-se en el primer gol del matx (0-1, min 3). Però Martens en volia més i, tot seguit, l’holandesa ha fet una assistència ‘de la mort’ que ha rematat a plaer Aitana (0-2, min 5).

Amb el 0 a 2 en el marcador, les jugadores del Barça s’han trobat en un escenari idoni per desplegar el seu joc de possessió. De nou Martens, molt activa aquesta tarda, ha tingut a les seves botes l’oportunitat de sentenciar el duel, després de rematar per sobre del travesser una assistència sensacional de cullera d’Alexia (min 18).

El Logronyo ha fet una passa endavant, però amb escassa producció ofensiva. I ha estat l’equip de Lluís Cortés el que seguia generant perill. I així ha arribat el tercer gol barcelonista. Just abans del descans, Mariona ha definit dins l’àrea una passada al primer toc d’Alexia. Un gol que ha significat un cop moral definitiu per a les de La Rioja, que passaven pel seu millor tram del duel.

Alexia sentencia

No ha deixat de prémer l’accelerador el FC Barcelona a la represa, malgrat el resultat. I en una de les moltes arribades del Barça, Alexia ha firmat un altre gol magnífic definint a l’escaire un xut des de la frontal (0-4, min 55). Amb el marcador clarament favorable a les barcelonistes, ambdós conjunts han abaixat el ritme i Lluís Cortés ho ha aprofitat per donar minuts a jugadores com Gemma Gili o Bárbara, després de les seves lesions.

Ha pogut fer el cinquè gol l’atacant aragonesa amb l’esquerra des de la frontal (min 77), però el marcador ja no s’ha mogut més i el FC Barcelona ha certificat una victòria important per seguir lluitant per la Lliga.

EDF Logronyo: De la Nava, Ana (Náguela, min 70), Tejada, Lucía, Dorine, Santana, Silvia Ruiz, Saray (Falknor, min 64), Judith (Kanteh, min 58), González (Yanguas, min 54) i Jade.

Barça Femení: Paños, María León, Losada, Marta T., Mariona (Andonova, min 45), Alexia (Bárbara, min 65), Aitana, Leila, Duggan (Clàudia Pina, min 54), Martens (Gemma Gili, min 59) i Candela.

Gols: 0-1, Martens (min 3); 0-2, Aitana (min 5); 0-3, Mariona (min 45); 0-4, Alexia (min 55).

Àrbitra: Rivera Olmedo. Sense targetes a Las Gaunas.