Barça Lassa B – MMT Seguros Zamora (36-41): Encallats en el segon temps

Barça Lassa B – MMT Seguros Zamora (36-41): Encallats en el segon temps

Un parcial de 0 a 6, durant la segona part, ha estat clau

Duel de dos equips de la part alta, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes quarts i el Zamora sisè i amb l’objectiu de mantenir-se en els llocs que donen lloc a la fase d’ascens a l’Asobal. En el primer temps els blaugranes van desenvolupar un joc alegre i amb facilitat de gol, però vuit minuts del segon temps van marcar el resultat final del partit.

Velocitat blaugrana

La igualtat era present en els primers minuts de joc. Els dos equips mostraven encert de cara a la porteria rival i, en el minut 10, l’empat a set feia present el que es vivia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Amb juvenils com Rosell, Pallarés o Barbeito, Roi Sánchez apostava per un joc molt ràpid i els blaugranes se situaven per davant en el marcador (14-13) en el minut 18. Els visitants es quedaven sense Solenta, en el minut 21, en rebre vermella directa per una acció antiesportiva. Aquest fet i que els blaugranes dominaven per 18 a 16 (min 23) obligava a demanar temps mort a l'MMT Seguros Zamora que, a partir d’aquell moment, va oferir la seva millor versió. Al descans, empat a 22.

Vuit minuts que marquen el partit

Passaven els primers minuts del segon temps i cap dels dos equips aconseguia diferències en el marcador, empat a 27 en el minut 39. Els blaugranes, conscients que l’intercanvi de gols no era bo per a les seves perspectives, van intentar apujar el seu nivell defensiu, però els de Zamora van assolir una renda de tres gols (29-32), en el minut 47, que feia que Roi Sánchez aturés el partit demanant temps mort.

No era el moment dels locals. Un parcial de 0-6, en vuit minuts, feia que el marcador se situés 29 a 35 i els blaugranes sol·licitaven, de nou, temps mort per tornar a tenir el ritme del partit.

A partir d’aquest moment, el Barça Lassa B va apujar les línies en defensa, cercant recuperar pilotes. La diferència era massa amplia i els joves blaugrana no van tenir l’oportunitat de capgirar el marcador.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – MMT Seguros Zamora (36-41)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut