Pascual: “Hauria preferit més control”

Pascual: “Hauria preferit més control”

Xavi Pascual s’ha mostrat content i alhora autocrític després del triomf del Barça Regal sobre el Partizan per 85-82

“Estem contents per haver aconseguit la quarta victòria a l’Eurolliga. Tot el que vam dir a la prèvia s’ha complert. Jugàvem contra un equip de moltíssim talent i que et castiga moltíssim qualsevol error defensiu. Hem estat irregulars en el nostre joc”, valorava Xavi Pascual després del triomf del Barça Regal sobre el Partizan.

El tècnic blaugrana ha lamentat no haver matat el partit: “Quedaven 6 minuts i amb 16 punts d’avantatge hem perdut el control, hem perdut la intensitat defensiva en uns instants d’extraordinari encert seu que han fet que es visqués un final de partit força maco per a l’espectador”. I afegia: “Hauria preferit més control guanyant de 16 en l’últim període. És la segona vegada que ens passa i no es pot tornar a repetir”.

Al mateix temps, Pascual s’ha mostrat comprensiu amb els seu homes: “Jugant partits cada dos o tres dies pot passar la baixada de la concentració”. I no s’ha estat d’elogiar les prestacions del rival: “Ells han fet un molt bon partit, el millor dels quatre que han disputat”. “Malgrat que té zero victòries, crec que es classificarà. Té molt a dir en aquesta competició”, ha pronosticat.

Les impressions de Marcelinho Huertas

“Sabíem que el Partizan jugava molt intens. Tenen molta energia i malgrat obrir un avantatge no han tirat la tovallola”

“El tir exterior és una qüestió de confiança. Juguem igual que abans, quan no entraven. A mesura que ho facin la confiança pujarà”

“El Palau ha estat a un nivell altíssim, aquesta afició és meravellosa. És un gust jugar així”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut